Ο Λορέντζο Μπράουν αποκαλύπτει: «Σκοπεύω να μείνω στη Μακάμπι»

Ο Λορέντζο Μπράουν αποκαλύπτει: «Σκοπεύω να μείνω στη Μακάμπι»

Γιώργος Γαβριλάκης 22:04 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 01.06.2024

Παρά τα αλλεπαληλα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Λορέντζο Μπράουν σύντομα θα αποχωρήσει από την Μακάμπι, ο ίδιος ο Αμερικανός γκαρντ με ισπανική υπηκοότητα ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από το Τελ Αβίβ.

Οι φήμες περί αποχώρησης του Λορέντζο Μπράουν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Ισραήλ μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Πρώτη η Ρεάλ και ακολούθως η Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως είναι τα φαβορί για την απόκτησή του, ενώ η λίστα που δημιουργείται ολοένα και μεγαλώνει. Ειδικά η ομάδα της Μαδρίτης, από εγχώρια δημοσιεύματα, θεωρείται πιθανό να εντάξει στο δυναμικό της έναν παίκτη, ο οποίος έχει και ισπανική υπηκοότητα.

Ο ίδιος όμως, έδωσε την απάντησή του για τον τρόπο που σκέφτεται την επόμενη σεζόν της καριέρας του. Αμέσως μετά τη νίκη επί της Νες Ζιόνα για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, δήλωσε πως «δεν ξέρω τι συμβαίνει και τι δημοσιεύματα υπάρχουν. Διάβασα διάφορα, όπως όλοι σας, αλλά σκοπεύω να μείνω στη Μακάμπι. Μου αρέσει πολύ εδώ, είναι το καλύτερο μέρος που έχω υπάρξει και ανυπομονώ την επόμενη σεζόν για μία νέα πορεία με την ομάδα».

Τέσσερις ομάδες της Euroleague θέλουν τον Κορκμάζ: «Μία από αυτές και ο Παναθηναϊκός» (vids)
EUROLEAGUE

21:16 - 01.06.2024

Τέσσερις ομάδες της Euroleague θέλουν τον Κορκμάζ: «Μία από αυτές και ο Παναθηναϊκός» (vids)

Τούρκικο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Φουρκάν Κουρκμάζ έπειτα από επτά χρόνια στο ΝΒΑ, σκέφτεται την επιστροφή του στην Euroleague και ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που τον διεκδικούν!

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Παρόμοια είναι και η συνθήκη που επικρατεί και για τον παρτενέρ του Μπράουν στην περιφέρεια, τον Ουέιντ Μπάλντουιν. Και αυτός δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά και γι' αυτόν υπάρχουν φήμες περί αποχώρησή τους. Μόνο που η Μακάμπι στην περίπτωσή του σκέφτεται να του προσφέρει επέκταση συμβολαίου και να του βελτιώσει τις αποδοχές (που θα φθάνουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ίσως και παραπάνω) για να τον κάνει να απορρίψει τους σφετεριστές του.