Ο Λορέντζο Μπράουν ήθελε να πάει στο ΟΑΚΑ αλλά... χάθηκε και βρέθηκε σε άλλο γήπεδο! (vid)

Ο Λορέντζο Μπράουν στο φιλικό με την Μπάγερν (15/9/2024).

i

©intime.gr

Ο Λορέντζο Μπράουν ήθελε να πάει στο ΟΑΚΑ αλλά... χάθηκε και βρέθηκε σε άλλο γήπεδο! (vid)

Απόστολος Μαυράκης 14:05 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 20.09.2024

Μια χιουμοριστική ιστορία από τις πρώτες του μέρες στην Αθήνα εξιστόρησε ο Λορέντζο Μπράουν, σύμφωνα με την οποία... μπέρδεψε το Καλλιμάρμαρο με το ΟΑΚΑ!

Η επίσημη ονομασία του Καλλιμάρμαρου ως «Παναθηναϊκό Στάδιο», φαίνεται να απέβη μoιραία για τον νεοαποκτηθέντα γκαρντ του Παναθηναϊκού, Λορέντζο Μπράουν. Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΟΠΑΠ Game Time», ο Ισπανός άσος των πρασίνων μοιράστηκε μια ντροπιαστική και συνάμα χιουμοριστική ιστορία από τις πρώτες μέρες του στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο Μπράουν είπε: «Έχω μια πολύ αστεία ιστορία για αυτό το μέρος (σ.σ. το Καλλιμάρμαρο). Νομίζω πριν μερικές μέρες ήθελα να πάω στο ΟΑΚΑ και χάθηκα. Έψαξα στους χάρτες του κινητού μου το «γήπεδο του Παναθηναϊκού» και με έστειλε στο Καλλιμάρμαρο. Ήταν περίπου 30 λεπτά μακριά».

Περιττό να αναφέρουμε πως το κοινό της εκπομπής ξέσπασε αμέσως σε γέλια, ενώ ο ίδιος φάνηκε περισσότερο να απολαμβάνει την στιγμή εκείνη, παρά να ντρέπεται και να αισθάνεται αμήχανα.

Η παρανόηση αυτή προφανώς συνέβη, επειδή ο Μπράουν αναζήτησε το «Παναθηναϊκό γήπεδο», το οποίο σε... ελεύθερη μετάφραση μπορεί να γραφεί και ως «Panathenaic Stadium». Αυτή φυσικά δεν είναι η ονομασία του ΟΑΚΑ, αλλά του ιστορικού σταδίου στο οποίο όλως τυχαίως θα φιλοξενηθεί και το 6ο διεθνές τουνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το Σάββατο 21/9.

Το εν λόγω τουρνουά, ως γνωστόν, διεξάγεται στην μνήμη του ιστορικού ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου, πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη. Πέρα από τον οικοδεσπότη Παναθηναϊκό, στο φετινό τουρνουά θα συμμετέχουν και οι ΠαρτιζάνΜακάμπι Τελ-Αβίβ και Αναντολού Εφές, με τους αγώνες να διοργανώνονται στο γήπεδο που... μπέρδεψε τον Λορέντζο Μπράουν και το πέρασε για έδρα της καινούργιας του ομάδας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο Λορέντζο Μπράουν και ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσουν αύριο Σάββατο (21/9) στις 22:00 την πρώην ομάδα του Ματίας ΛεσόρΠαρτιζάν, στο Καλλιμάρμαρο. Νωρίτερα, στις 19:00 η ώρα, θα αναμετρηθούν οι Μακάμπι Τελ-Αβίβ με την Αναντολού Εφές.

Για την εν λόγω διοργάνωση έχουν «κοπεί» 35.000 εισιτήρια, με τον Παναθηναϊκό να «φουλάρει» το Παναθηναϊκό Στάδιο και ταυτόχρονα να σπάει το πανευρωπαϊκό ρεκόρ για αγώνα μπάσκετ επαγγελματικού επιπέδου.

Η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
EUROLEAGUE

11:51 - 20.09.2024

LIVE STREAMING Η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Παρακολουθείστε ζωντανά την συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στο ξενοδοχείο King George, μία μέρα πριν τη δράση για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που φέτος θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.