Λορέντζο Μπράουν: «Ο Αταμάν ίσως να είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη»

Λορέντζο Μπράουν

i

© Fiba

Λορέντζο Μπράουν: «Ο Αταμάν ίσως να είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη»

Sportal newsroom 09:33 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 30.07.2024

Ο Λορέντζο Μπράουν έκανε δηλώσεις για τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας ότι ο Εργκίν Αταμάν, είναι ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη.

Την πεποίθησή του ότι ο Εργκίν Αταμάν ίσως να είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Λορέντζο Μπράουν.

Ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε στην ισπανική AS και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον προπονητή του στην ελληνική μάδα, τονίζοντας ότι ίσως είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη:

«Σίγουρα θα μου άρεσε να παίξω στην Ισπανία. Νομίζω πως αυτός ήταν ο στόχος μέχρι τώρα, να παίξω σε μια ισπανική ομάδα. Έγιναν όμως έτσι τα πράγματα και κατέληξα στον Παναθηναϊκό. Με έναν από τους καλύτερους προπονητές στη Euroleague. Ίσως τον καλύτερο, για να είμαι ειλικρινής. Μπορώ να βελτιωθώ και να γίνω ακόμα καλύτερος σε ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού μου. Πιστεύω ότι ο Αταμάν μπορεί να με βοηθήσει και να με κάνει καλύτερο».

Ο Μπράουν βρίσκεται με την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και εκεί φαίνεται ότι παίρνει ιδιαίτερα μαθήματα από τον Χουάντσο για τη νέα του περιπέτεια στην Ελλάδα:

«Κάθε φορά που ρωτάω τον Χουάντσο για τον Παναθηναϊκό, πάντα χαμογελάει και μου λέει ότι θα τα πάω καλά εκεί. Και πιστεύει ότι θα είμαστε μια καλή ομάδα. Με ξέρει καλά σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Μου άρεσε που, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα μου, μου είπε ότι θα είμαι μια χαρά εκεί» είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ.