Αυτό είναι το σπουδαίο deal για τον Λορέντζο Μπράουν: Πόσα χρήματα δίνει ο Παναθηναϊκός στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Λορέντζο Μπράουν

i

© FIBA

Αυτό είναι το σπουδαίο deal για τον Λορέντζο Μπράουν: Πόσα χρήματα δίνει ο Παναθηναϊκός στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ηλίας Λαλιώτης 09:11 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 19.06.2024

Το Sportal έχει τις λεπτομέρειες του τεράστιου deal που έκανε ο Παναθηναϊκός με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν!

Η πρώτη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού είναι γεγονός και την ενεργοποίησε φυσικά ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης είναι αποφασισμένοι να κάνουν ακόμα καλύτερη την ομάδα που θριάμβευσε τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε και να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους. Και το δείχνουν με την κίνηση απόκτησης του Λορέντζο Μπράουν!

Έσκασε η πρώτη «βόμβα» στον Παναθηναϊκό - Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Λορέντζο Μπράουν!
EUROLEAGUE

08:31 - 19.06.2024

Έσκασε η πρώτη «βόμβα» στον Παναθηναϊκό - Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Λορέντζο Μπράουν!

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportal, με τον Παναθηναϊκό να συμφωνεί με τον Λορέντζο Μπράουν και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και να ολοκληρώνει την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της νέας σεζόν.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportal είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις με τον 33χρονο Αμερικανό γκαρντ, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε τη μεταγραφή με αναρτήσεις του στο Instagram.

Το Sportal έχει όλο το ρεπορτάζ με τις λεπτομέρειες του deal.

Ο Παναθηναϊκός είχε θέσει το τελευταίο διάστημα ως προτεραιότητα την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν και μετά και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος πάτησε γκάζι για να τον κάνει δικό του.

Ήρθε αρχικά μαζί του σε συμφωνία για 3τές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ στη συνέχεια κορύφωσε τις διαπραγματεύσει για να βρει τη «χρυσή τομή» και με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία ο παίκτης είχε συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πέτυχαν το σπουδαίο deal συμφωνώντας να δώσουν 600.000 ευρώ στους Ισραηλινούς!

Μαζί με τα χρήματα που θα πάρει ο Λορέντζο Μπράουν, συμπεριλαμβανομένων των πριμ και μπόνους για την επόμενη τριετία, το συνολικό deal κυμαίνεται στα 6 εκατ. ευρώ.

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ είχε 13,2 πόντους και 6,1 ασίστ ανά παιχνίδι στην Euroleague τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, κάνοντας πολύ μεγάλα ματς στα playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν ο Παναθηναϊκός AKTOR γίνεται πανίσχυρος στην περιφέρεια, έχοντας ήδη εκεί τους Κώστα Σλούκα, Τζέριαν Γκραντ και Κέντρικ Ναν, από τη στιγμή που ο Λούκα Βιλντόζα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.