Τι έκανε ο Λορέντζο Μπράουν στο παιχνίδι που έκρινε τίτλο για την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τι έκανε ο Λορέντζο Μπράουν στο παιχνίδι που έκρινε τίτλο για την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Sportal newsroom 00:01 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 19.06.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ στέφθηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη διαδοχική σεζόν στο Ισραήλ, επικρατώντας της Χάποελ στο Game 3 των τελικών, σε ένα παιχνίδι που ο Λορέντζο Μπράουν άφησε το σημάδι του.

Ίσως το παιχνίδι στη Menora Mivtachim Arena να ήταν το τελευταίο για τον Λορένζο Μπράουν με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο έμπειρος πλέι μέικερ αποτελεί το πιο «hot» όνομα στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, κάτι που προκαλεί ντελίριο στις τάξεις των φίλων των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Ο Μπράουν είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο και ικανότητα να επηρεάζει ένα παιχνίδι ακόμα και όταν δεν βρίσκεται στο 100% από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας ή όταν δεν πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Κάτι που φάνηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο «πρέπει».

Απέναντι στην ομάδα του Στέφανου Δέδα ο πολιτογραφημένος Ισπανός γκαρντ έμεινε στο παρκέ για 30 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα και το κοντέρ έγραψε 12 πόντους με 5/11 σουτ (5/9 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2/4 βολές), 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη, έχοντας πολυεπίπεδη παρουσία, όπως συνηθίζει άλλωστε στα παιχνίδια της «ομάδας του λαού» σε Ισραήλ και Euroleague.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι έντονες, καθώς θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την υπόθεσή του, με τις επαφές ανάμεσα στον ίδιο και τον Παναθηναϊκό να έχουν προχωρήσει.