Επιστρέφοντας από την... κόλαση: Ο Κρίστιαν Κολόκο φωνάζει «I'm back» στο ΝΒΑ!

Κρίστιαν Κολόκο

Επιστρέφοντας από την... κόλαση: Ο Κρίστιαν Κολόκο φωνάζει «I'm back» στο ΝΒΑ!

Χρήστος Τσάλτας 09:33 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 15.09.2024

Έπειτα από 9 μήνες απραξίας ο Κρίστιαν Κολόκο ετοιμάζεται να πατήσει και πάλι παρκέ, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να του δίνουν την πολυπόθητη ευκαιρία.

Στις 17 Ιανουαρίου του 2024 οι Τορόντο Ράπτορς αποδέσμευσαν τον Κρίστιαν Κολόκο, τον οποίο είχαν επιλέξει στο νο.33 του NBA Draft του 2022. Η απόφαση δεν ήρθε εν μία νυκτί, αλλά ο λόγος ήταν σοβαρός και αφορούσε ιατρικό θέμα.

Ο Κολόκο αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Το βασικό πρόβλημα ήταν το αίμα του και οι θρόμβοι αυτού που έθεταν σε κίνδυνο ακόμα και την ζωή του. Για το λόγο αυτό ξεκίνησε θεραπεία, προκειμένου να βρεθεί και πάλι σε επίπεδο τέτοιο ώστε να πατήσει παρκέ στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

James Name Matters: Η πρώτη φανέλα του Μπρόνι στο NBA πωλήθηκε δέκα φορές πιο ακριβά από αυτή του Νο 1 στο Draft
NBA

08:33 - 14.09.2024

James Name Matters: Η πρώτη φανέλα του Μπρόνι στο NBA πωλήθηκε δέκα φορές πιο ακριβά από αυτή του Νο 1 στο Draft

Ο οίκος Sotheby's είχε την ιδέα να δημοπρατήσει φανέλες των φετινών rookies του NBA και το Νο 55 του Draft, που... τυχαίνει να είναι ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, απασχόλησε τους περισσότερους πλειοδότες. Για τη δική του φανέλα με το Νο 9 των Λέικερς προσφέρθηκε το ποσό των 38.000 δολαρίων, την ίδια ώρα που ο Ζακαρί Ρισασέ, Νο 1 από τους Χοκς, έφθασε με το ζόρι στα $3.360.

Η (νέα) ευκαιρία θα δοθεί στην Καλιφόρνια, σε μια από τις πιο λαμπερές και συνάμα πιο απαιτητικές ομάδες της λίγκας. Οι Λος Άντζελες Λέικερς είχαν στο ραντάρ τους τον Κολόκο, συγκέντρωναν πληροφορίες για την κατάστασή του και έκαναν την κίνησή τους λίγο πριν από την έναρξη του training camp.

Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν άργησε να έρθει. Η ομάδα του Λος Άντζελες συμφώνησε με τον 24χρονο σέντερ από το Καμερούν για την ερχόμενη σεζόν, έχοντας ρόλο στο πλάνο του Τζέι Τζέι Ρέντικ. Αυτό που απομένει τώρα είναι να πάρει το «πράσινο φως» των γιατρών, κάτι που τώρα είναι θέμα χρόνου, με την μεγάλη επιστροφή να είναι προ των πυλών και τον Αφρικανό σέντερ να αφήνει οριστικά πίσω μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!