Λούκα Ντόντσιτς, ο μεγάλος στόχος των Λέικερς για αντί-Λεμπρόν

Λούκα Ντόντσιτς

i

© Intime

Λούκα Ντόντσιτς, ο μεγάλος στόχος των Λέικερς για αντί-Λεμπρόν

Sportal newsroom 14:44 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 25.08.2024

Με δεδομένο πως η μεγάλη καριέρα του Λεμπρόν Τζέιμς πλησιάζει στη... Δύση της, οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν βρει ήδη τον παίκτη που αποτελεί πρώτο στόχο για την επόμενη μέρα, στο πρόσωπο του Λούκα Ντόντσιτς.

Πώς θα σας φαινόταν να φοράτε φανέλες των Λος Άντζελες Λέικερς με το νούμερο 77 και το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς; Αν μη τι άλλο το πακέτο αυτό μοιάζει ελκυστικό, με το πάντρεμα αυτό να είναι κάτι παραπάνω από φιλόδοξο.

Ο Luka Magic δεσμεύεται με ηγεμονικό συμβόλαιο με τους Ντάλας Μάβερικς, την ώρα που οι Λέικερς προσπαθούν να δουν όλα τα δεδομένα για την επόμενη μέρα τους. Κυρίως όμως κοιτάζουν το κάδρο χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς. Διότι η μέρα που ο «βασιλιάς» θα πει αντίο στα παρκέ δεν θα αργήσει να έρθει.

Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα από την Καλιφόρνια θέλει να είναι προετοιμασμένη και ήδη καταστρώνει τα πλάνα της. Σε αυτά βρίσκεται και το όνομα του Luka Magic.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, οι «λιμνάνθρωποι» έχουν σε περίοπτη θέση τον Σλοβένο σούπερ σταρ, προκειμένου να αποτελέσει τον ηγέτη τους στην επόμενη μέρα. Στο πρόσωπό του άλλωστε βλέπουν τον παίκτη που θα πάρει την ομάδα πάνω του και θα κάνει τη διαφορά με την παρουσία του.

Για το λόγο αυτό ήδη γίνεται προεργασία στην Καλιφόρνια, προκειμένου να πείσουν τον Ντόντσιτς να γίνει κάτοικος Λος Άντζελες τα επόμενα χρόνια. Σε ένα σίριαλ που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!