Τα... έψαλλε στους διαιτητές ο Μπάνκι!

Λούκα Μπάνκι

i

Photo by Thiago Mora/Euroleague Basketball via Getty Images

Τα... έψαλλε στους διαιτητές ο Μπάνκι!

Νίκος Καλαμπάκας 11:01 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 12.06.2024

Ο Λούκα Μπάνκι είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα της Βίρτους με την Αρμάνι ο οποίος κατέληξε στην ομάδα του Μιλάνου.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του τρίτου τελικού του ιταλικού πρωταθλήματος, είχε ο προπονητής της Βίρτους, Λούκα Μπάνκι.

Η ομάδα του Ιταλού κόουτς ηττήθηκε με σκορ 81-78 και έμεινε πίσω στη σειρά με 2-1 και ο κ. Μπάνκι μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε παράπονα και απορίες για τους διαιτητές:

«Έχοντας δει ξανά τη φάση, είναι προφανές, η μπάλα πάει από την αντίθετη πλευρά του Αμπάς. Η απόφαση είναι αντικειμενικά ανεξήγητη. Νομίζαμε ότι οι διαιτητές πήγαν να δουν το ριπλέι ώστε να δουν πόσα δευτερόλεπτα έμεναν. Ακατανόητες και παράξενες αποφάσεις. Όπως πριν, που δεν είδαν τα βήματα του Μίροτιτς, ο οποίος έσερνε το πόδι του στο παρκέ. Είναι ξεκάθαρη παράβαση. Το σημειώνω. Πρέπει να διατηρήσω την ομάδα συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη», τόνισε ο Μπάνκι.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μίροτιτς ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους. Οι ηττημένοι πάντως έχουν παράπονα από τη διαιτησία και απομένει να δούμε πως θα καταλήξει η σειρά, η οποία συνεχίζεται την Πέμπτη 13/6 στο Μιλάνο.