Αμφίβολος για το Game 2 των τελικών του ΝΒΑ ο Ντόντσιτς
i

@Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Αμφίβολος για το Game 2 των τελικών του ΝΒΑ ο Ντόντσιτς

Χρήστος Τσάλτας 20:50 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 09.06.2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο και στον αστράγαλο και η συμμετοχή του στο Game 2 των τελικών του ΝΒΑ κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς κρίνεται αμφίβολη.

Ο δεύτερος τελικός του ΝΒΑ ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Ντάλας Μάβερικς είναι προ των πυλών, με τους Μαβς να έχουν σαν στόχο την ισοφάριση σε μια σειρά στην οποία οι «Κέλτες» έδειξαν με το... καλημέρα τις διαθέσεις τους.

Η ομάδα του Τζέισον Κιντ θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά, όμως την ίδια ώρα ο κόουτς των Τεξανών έχει να διαχειριστεί ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Αυτό του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο και το γόνατο, έπειτα από επιβάρυνση προηγούμενων εβδομάδων.

Ο Luka Magic έκανε εντατικές θεραπείες το προηγούμενο διάστημα, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί και στο Game 1 έκανε μεγάλη προσπάθεια για να είναι σε θέση να παίξει. Σε τέτοιο βαθμό ώστε πλέον να λογίζεται ως αμφίβολος για το Game 2 των τελικών στο TD Garden.

Μάλιστα ο Ντόντσιτς δεν έδωσε το παρόν στο shootaround της Κυριακής στην Μασαχουσέτη, ώστε να ξεκουραστεί και να μπορέσει να αναρρώσει από τις ενοχλήσεις στο γόνατο, τον αστράγαλο, αλλά και τον θώρακα.

Φυσικά ενδεχόμενη απουσία του Ντόντσιτς αλλάζει πλήρως τα δεδομένα ενόψει του αγώνα στη Βοστώνη, με τους Σέλτικς να έχουν κάνει το 1-0 με εμφατικό τρόπο στο Game 1, δείχνοντας ικανοί και έτοιμοι για να φτάσουν στον μεγάλο στόχο τους, που είναι η κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.