Αινιγματικός ο Ντόντσιτς για την παρουσία του στο Προολυμπιακό

Λούκα Ντόντσιτς

i

FIBA

Αινιγματικός ο Ντόντσιτς για την παρουσία του στο Προολυμπιακό

Νίκος Καλαμπάκας 09:21 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 18.06.2024

Οι Μάβερικς ηττήθηκαν με σκορ 88-106 στην έδρα των Σέλτικς και έχασαν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, αφού αυτή ήταν η τέταρτη ήττα τους στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Το Ντάλας δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στη Βοστώνη. Η τέταρτη ήττα του στη σειρά των τελικών ήταν και η τελευταία για φέτος, αφού έκρινε τον τίτλο και έστεψε «αυτοκράτορες» τους Σέλτικς, που πλέον μετρούν ένα πρωτάθλημα παραπάνω από τους Λέικερς στη... σούμα!

Μετά τον αγώνα ο Λούκα Ντόντσιτς εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και τα όσα είπε δεν είχαν ενδιαφέρον μόνο για τις ΗΠΑ, αφού ο Σλοβένος σταρ τόνισε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το αν θα ενισχύσει την ομάδα του στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

«Δεν θέλω να μιλήσω ακόμη για την επόμενη ημέρα. Πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις. Πρέπει να νιώσω λίγο πιο υγιής. Θα τα ξαναπούμε. Έχουμε τις αποχαιρετιστήριες συνεντεύξεις σε δύο ημέρες, σωστά; Θα σας δώσω την απάντηση εκεί», τόνισε ο ηγέτης των Μάβερικς, αφήνωντας και μια κλειστή πόρτα για τους αγώνες της Σλοβενίας.

Η Σλοβενία θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, εκεί όπου θα τεθεί αρχικά αντιμέτωπη στον Α' όμιλο με τη Νέα Ζηλανδία και την Κροατία. Οι αγώνες διαξάγονται από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου. Ο νικητής του γκρουπ αυτού θα αντιμετωπίσει το νικητή του Β' Γκρουπ (Ελλάδα, Αίγυπτος και Δομινικανή Δημοκρατία) και όποιος επικρατήσει, θα πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.