Ο Λούκα Ντόντσιτς το έβαλε από το «σπίτι» του και ζητά 100.000 δολάρια από τον Ντέρεκ Λάιβλι (vid)

Λούκα Ντόντσιτς

i

© IMAGO

Ο Λούκα Ντόντσιτς το έβαλε από το «σπίτι» του και ζητά 100.000 δολάρια από τον Ντέρεκ Λάιβλι (vid)

Μιχάλης Καλογήρου 11:56 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 07.10.2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς ευστόχησε σε ένα απίθανο σουτ ολόκληρου γηπέδου, κερδίζοντας το στοίχημα που έβαλε με τον συμπαίκτη του Ντέρεκ Λάιβλι

Άσχημα...τα νέα για τον σέντερ των Ντάλας Μάβερικς, Ντέρεκ Λάιβλι, ο οποίος έκανε το λάθος να βάλει στοίχημα με τον Λούκα Ντόντσιτς και καλείται πλέον να πληρώσει. Ο Σλοβένος σταρ αποδέχτηκε την πρόκληση του Λάιβλι και ευστόχησε σε ένα απίστευτο σουτ από την μια μπασκέτα στην άλλη με...το ένα χέρι.

Το σουτ αυτό έλαβε χώρα στην ανοικτή προπόνηση των Ντάλας Μάβερικς με τον Ντόντσιτς να αφήνει άφωνο το κοινό και τους συμπαίκτες του. Ο Σλοβένος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στην γάμπα. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγάλει μερικά...εύκολα λεφτά, με τον Ντέρεκ Λάιβλι να μετανιώνει, μάλλον, την στιγμή που συμφώνησε σε αυτό το στοίχημα.

Αν αληθεύει λοιπόν το συγκεκριμένο στοίχημα, ο Λάιβλι θα κληθεί να πληρώσει το 2% από τις φετινές του απολαβές στον συμπαίκτη του, αφού φέτος θα λάβει $5.014.000. Από την άλλη ο Ντόντσιτς θα ξεκινήσει την χρονιά με ένα μπόνους 100.000 δολαρίων στο ήδη «φουσκωμένο» συμβόλαιό του.