Ο Ντόντσιτς «φορτσάρει» για να ενισχύσει την εθνική Σλοβενίας στο Προολυμπιακό

Ο Ντόντσιτς «φορτσάρει» για να ενισχύσει την εθνική Σλοβενίας στο Προολυμπιακό

Sportal newsroom 21:21 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 24.06.2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την εθνική Σλοβενίας στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ, με τον σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς να πατάει παρκέ με τους συμπαίκτες του.

Ο Λούκα Ντόντσιτς κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Σλοβενίας στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ θέλει με κάθε τρόπο να αγωνιστεί αλλά και να οδηγήσει την εθνική ομάδα σε διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Για το λόγο αυτό με το πέρας της σεζόν στο ΝΒΑ, με τους Ντάλας Μάβερικς, βρέθηκε στη χώρα του, για σειρά εξετάσεων από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής. Ο Luka Magic δεν είναι στο 100% σε καμία περίπτωση, με τον οργανισμό του να έχει καταπονηθεί έντονα, όμως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί κανονικά σε ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού.

Το σχέδιο του Ντόντσιτς για να είναι έτοιμος στο Προολυμπιακό Τουρνουά με την Σλοβενία
REST OF THE WORLD

19:00 - 24.06.2024

Το σχέδιο του Ντόντσιτς για να είναι έτοιμος στο Προολυμπιακό Τουρνουά με την Σλοβενία

Ο Λούκα Ντόντσιτς κάνει τα πάντα για να παίξει με την εθνική Σλοβενίας ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ, με τον σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς να έχει ήδη δείξει τις διαθέσεις του.

Το πόσο πολύ θέλει να αγωνιστεί φάνηκε για ακόμα μια φορά με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Αυτό γιατί πάτησε παρκέ στην Stozice Arena της Λιουμπλιάνας και προπονήθηκε ατομικά θέλοντας να δοκιμάσει την κατάστασή του. Είναι προφανές πως θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φωνάξει παρών, την ίδια ώρα που οι θεραπείες παραμένουν εντατικές.

Η πρώτη φωτογραφία του με τη φανέλα της εθνικής στο παρκέ ήταν άκρως θετική για τη συνέχεια, όμως την ίδια ώρα το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Προολυμπιακό Τουρνουά παραμένει θολό, δεδομένου του γεγονότος πως δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την υγεία του ακόμα.