Ο GM των Μάβερικς έδωσε ατάκα-φωτιά για Ντόντσιτς και εθνική Σλοβενίας

Λούκα Ντόντσιτς

Ο GM των Μάβερικς έδωσε ατάκα-φωτιά για Ντόντσιτς και εθνική Σλοβενίας

Sportal newsroom 19:54 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 21.06.2024

Την ώρα που η συμμετοχή του Λούκα Ντόντστις είναι αμφίβολη στο Προολυμπιακό Τουρνουά, ο GM των Ντάλας Μάβερικς, Νίκο Χάρισον, μίλησε για τον ηγέτη των Τεξανών και το ενδεχόμενο να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του.

Η σεζόν στο ΝΒΑ έφτασε στο τέλος της, το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ είναι προ των πυλών για την εθνική Σλοβενίας. Η ομάδα του Αλεκσάντερ Σέκουλιτς θα παλέψει για δεύτερη διαδοχική παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στοχεύοντας ακόμα σε μια διάκριση στο υψηλότερο επίπεδο.

Για να το πετύχει αυτό όμως θα πρέπει να έχει στη σύνθεσή της τον απόλυτο σταρ του αθλητισμού στη χώρα, τον Λούκα Ντόντσιτς. Μετά τους τραυματισμούς και την καταπόνηση από τα διαδοχικά παιχνίδια υψηλού επιπέδου η παρουσία του στο Προολυμπιακό τουρνουά είναι απαραίτητη ανάγκη.

Την ώρα λοιπόν που η αμφιβολία παραμένει γύρω από την παρουσία του Ντόντσιτς, ο General Manager των Ντάλας Μάβερικς, Νίκο Χάρισον, με μια ατάκα «φωτογράφισε» την παρουσία του χαρισματικού πλέι μέικερ στα μεγάλα παιχνίδια του Ιουλίου στο ΣΕΦ.

Μιλώντας για την παρουσία του Luka Magic στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας τόνισε: «Η εθνική Σλοβενίας είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του. Όσο μπορεί να περπατάει, νομίζω πως θα παίζει για εκείνους».