Luka Magic και στο ποδόσφαιρο: Ο Ντόντσιτς το 'χει και με τη μπάλα στα πόδια (vid)

Luka Magic και στο ποδόσφαιρο: Ο Ντόντσιτς το 'χει και με τη μπάλα στα πόδια (vid)

Χρήστος Τσάλτας 13:23 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 25.08.2024

Η βραδιά προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκιτς είχε τα πάντα, με τον Λούκα Ντόντσιτς να ξεδιπλώνει τις ικανότητές του και στο ποδόσφαιρο, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

Η βραδιά του Σαββάτου είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή, τον Γκόραν Ντράγκιτς. Ο χαρισματικός άσος είπε το δικό του «αντίο» στα παρκέ, με τον πιο όμορφο τρόπο, σε μια βραδιά γεμάτη φίλους στη Λιουμπλιάνα.

Εκεί ήταν η αφρόκρεμα του μπάσκετ, με τους Λούκα Ντόντσιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Νίκολα Βούτσεβιτς, Στιβ Νας, Ντιρκ Νοβίτσκι, Λουίς Σκόλα, Κρις Μπος να δεσπόζουν με την παρουσία τους και να δίνουν ακόμα πιο εορταστικό τόνο σε μια βραδιά γεμάτη μεγάλες στιγμές, αποθέωση, συγκίνηση, εντυπωσιακές εικόνες.

«Η νύχτα του Δράκου»: Το τελευταίο αντίο του Γκόραν Ντράγκιτς είχε πειράγματα, συγκίνηση και ξεχωριστές στιγμές! (vids)
ΜΠΑΣΚΕΤ

00:27 - 25.08.2024

«Η νύχτα του Δράκου»: Το τελευταίο αντίο του Γκόραν Ντράγκιτς είχε πειράγματα, συγκίνηση και ξεχωριστές στιγμές! (vids)

Η βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον εμβληματικό Γκόραν Ντράγκιτς, που κρεμάει τα μπασκετικά του παπούτσια, δεν γινόταν να μην είναι ξεχωριστή, όπως είναι και ο ίδιος.

Το βράδυ στην Stozice Arena είχε τα πάντα. Κυριολεκτικά. Μέχρι και αγώνα ποδοσφαίρου, ένα άθλημα το οποίο λατρεύει ο «δράκος» και δεν έχασε την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα σύντομο αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, με το πέρας της τρίτης περιόδου, στο παρκέ στήθηκαν δύο μικρά τέρματα και από τη μία πλευρά έπαιξαν τα αδέρφια Ντράγκιτς, Γκόραν και Ζόραν, Στιβ Νας, Σάσα Πάβλοβιτς και Ράσο Νεστέροβιτς και από την άλλη οι Λούκα Ντόντσιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Μάτιτς Ρέμπετς, Σάσα Ζάγκορατς και Έντο Μούριτς.

Ο Luka Magic έδειξε τις ικανότητές του και στην μπάλα, καθώς μοίρασε ασίστ στον Bogi, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου για ακόμα μια φορά.

Πάρτε μια γεύση απ' όσα... ποδοσφαιρικά έγιναν στη Λιουμπλιάνα κατά τη «βραδιά του Δράκου» προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκιτς: