Ο Ντόντσιτς δεν είναι μόνος στην Αθήνα: Οι άνθρωποι... σκιές του Luka Magic που βρίσκονται μαζί του για το Προολυμπιακό Τουρνουά

Λούκα Ντόντσιτς

Ο Ντόντσιτς δεν είναι μόνος στην Αθήνα: Οι άνθρωποι... σκιές του Luka Magic που βρίσκονται μαζί του για το Προολυμπιακό Τουρνουά

Χρήστος Τσάλτας 14:46 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 01.07.2024

Η Σλοβενία έφτασε στην Ελλάδα, για το Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ και πήρε γεύση από το φαληρικό στάδιο, με τον Λούκα Ντόντσιτς να μην είναι μόνος σε ακόμα ένα ταξίδι.

Στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (02-07/07) δεσπόζει η παρουσία ενός παίκτη που δίνει διαφορετικό χρώμα και αίγλη στα παρκέ, είτε σε επίπεδο εθνικών ομάδων, είτε στο ΝΒΑ. Ο Λούκα Ντόντσιτς άλλωστε με την παρουσία του και τις επινοήσεις του την ώρα του αγώνα, «ομορφαίνει» το άθλημα και αποτελεί έναν βασικό λόγο για έναν φίλο του αθλήματος ώστε να αγοράσει εισιτήριο και να τον παρακολουθήσει δια ζώσης.

Αυτό ισχύει και ενόψει του σπουδαίου τουρνουά στο ΣΕΦ. Ο Luka Magic, μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποτελούν τις μεγάλες ατραξιόν του τουρνουά, με το φαληρικό στάδιο να ετοιμάζεται να ζήσει μεγάλες στιγμές τις επόμενες μέρες.

Η Σλοβενία έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Κυριακής και μάλιστα λίγες ώρες αργότερα πήρε γεύση από το γήπεδο που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του Προολυμπιακού Τουρνουά. Αυτό γιατί οι παίκτες του Αλεκσάντερ Σέκουλιτς προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ πέρασαν και αρκετές ώρες στο γυμναστήριο του ΣΕΦ για ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς και αυτός με τη σειρά του προπονήθηκε με την ομάδα και μπήκε για τα καλά σε ρυθμούς αγώνων. Όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε το πρόγραμμά του με ευλάβεια, τόσο υπό την επίβλεψη των ανθρώπων της ομοσπονδίας, όσο και υπό το βλέμμα των δικών του ανθρώπων.

Βλέπετε, ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς δεν ταξίδεψε μόνος στη χώρα μας. Διότι μαζί του έχει δύο ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται στενά όλα τα χρόνια της καριέρας του. Ο ένας είναι ο Άνζε Μάτσεκ, ο επί πολλά χρόνια προσωπικός του γυμναστής, ενώ μαζί του έχει και έναν φυσιοθεραπευτή τον Χάβι Μπάριο, ο οποίος τον ακολουθεί σε κάθε βήμα του από τότε που βρισκόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Συν τοις άλλοις, στο σταφ των Σλοβένος υπάρχει και ο συνεργάτης του Τζέισον Κιντ, Σον Σουίνι, που είναι τα «μάτια» των Ντάλας Μάβερικς στην αποστολή των Σλοβένων στη χώρα μας για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του Ιουλίου.