Με μία λέξη ο Λούκα Ντόντσιτς είπε τα πάντα για τη νέα σεζόν και τις βλέψεις των Μάβερικς

Ο Λούκα Ντόντσιτς - Φωτ. IMAGO

Με μία λέξη ο Λούκα Ντόντσιτς είπε τα πάντα για τη νέα σεζόν και τις βλέψεις των Μάβερικς

Χρήστος Τσάλτας 21:13 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 30.09.2024

Οι Ντάλας Μάβερικς βάζουν μπρος ενόψει της νέας σεζόν και ο Λούκα Ντόντσιτς χρειάστηκε μόλις μία λέξη για να περιγράψει τον απόλυτο στόχο της νέας σεζόν.

Η παρουσία στους τελικούς του ΝΒΑ την περασμένη σεζόν άνοιξε την όρεξη τόσο στους Ντάλας Μάβερικς, όσο και στον Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ ένιωσε για πρώτη φορά πώς είναι να διεκδικείς το πρωτάθλημα στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Οι Μπόστον Σέλτικς αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ομάδα του Τέξας που φέτος ξεκινάει την προσπάθειά της από το μηδέν και με την ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα, ελέω και των κινήσεων που έγιναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

O Κιούμπαν προβλέπει πως σύντομα κάποιοι παίκτες του NBA «θα έχουν περισσότερα χρήματα και από τους ιδιοκτήτες των ομάδων»
NBA

10:25 - 27.09.2024

O Κιούμπαν προβλέπει πως σύντομα κάποιοι παίκτες του NBA «θα έχουν περισσότερα χρήματα και από τους ιδιοκτήτες των ομάδων»

Ως μικρομέτοχος πλέον των Ντάλας Μάβερικς, αλλά και δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό, ο Μαρκ Κιούμπαν, σύμφωνα με την ανάλυσή του θωρεί πως στο άμεσο μέλλον super stars του NBA θα υπογράψουν συμβόλαιο αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων!

Πιο σημαντική εξ αυτών ο Κλέι Τόμπσον, που ήρθε για να αποτελέσει τον τρίτο πόλο επίθεσης δίπλα στους Ντόντσιτς και Ίρβινγκ, ισχυροποιώντας σημαντικά την ομάδα του Τζέισον Κιντ σε κάθε τομέα.

Οι Μαβς κάνουν τζάμπολ στη σεζόν και ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο επίκεντρο, όπως ήταν φυσιολογικό. Ο Luka Magic ρωτήθηκε για τον μεγάλο στόχο της σεζόν, με την απάντησή του να είναι ξεκάθαρη και να μην αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.

«Το πρωτάθλημα!», είπε ο Σλοβένος σταρ, δείχνοντας με τα λόγια του το vibe που υπάρχει στην ομάδα του Τζέισον Κιντ ενόψει της νέας σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!