Στον... αέρα η συμμετοχή του Λούκα Ντόντσιτς στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ!

Λούκα Ντόντσιτς

Στον... αέρα η συμμετοχή του Λούκα Ντόντσιτς στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ!

Χρήστος Τσάλτας 19:58 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 05.06.2024

Το θέμα που αντιμετωπίζει ο Λούκα Ντόντσιτς στο γόνατο παραμένει ακόμα και πριν από τους τελικούς του ΝΒΑ, με τον Σλοβένο σούπερ σταρ να ξεκαθαρίζει πως θα αποφασίσει με το πέρας της σειράς εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ετοιμάζεται για την πρώτη σειρά τελικών ΝΒΑ της καριέρας του, όμως ο οργανισμός του έχει επιβαρυνθεί ιδιαίτερα όλο αυτό το διάστημα.

Την ώρα που βρίσκεται στη Βοστώνη με τους Ντάλας Μάβερικς για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς των τελικών κόντρα στους Σέλτικς, η επόμενη μέρα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, με την παρουσία του στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Μάλιστα στο περιθώριο της Media Day ενόψει των τελικών του ΝΒΑ ο Luka Magic έριξε βόμβα. Κι αυτό γιατί τόνισε πως αν και το πλάνο του είναι να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Σλοβενίας στα παιχνίδια του ΣΕΦ, η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα βρεθεί μετά τα παιχνίδια με την ομάδα του Τζόε Μαζούλα.

Σε όλη τη διάρκεια των Playoffs του ΝΒΑ, με τους Μαβς, ο Σλοβένος σούπερ σταρ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, όμως υποβάλλεται καθημερινά σε εντατικές θεραπείες, για να είναι σε θέση να παίξει χωρίς προβλήματα. Άλλωστε ο Τζέισον Κιντ ποντάρει πολλά στην δική του παρουσία, ιδίως στο επιθετικό κομμάτι, γεγονός που καθιστά την παρουσία του κομβική.

Στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας ο Ντόντσιτς είναι με διαφορά το πιο λαμπερό όνομα της λίστας, στο οποίο βρίσκεται ο Μάικ Τόμπι και όχι ο Τζος Νιμπο, αν και το αρχικό πλάνο ανέφερε πως ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έπαιρνε διαβατήριο Σλοβενίας.

Η Σλοβενία θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου (02-07/07) και θα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Κροατία και Νέα Ζηλανδία στην πρώτη φάση.