Ο Ντόντσιτς μετράει αντίστροφα για το Προολυμπιακό Τουρνουά στο ΣΕΦ

Ο Ντόντσιτς μετράει αντίστροφα για το Προολυμπιακό Τουρνουά στο ΣΕΦ

Sportal newsroom 18:48 - 26.06.2024

Η Σλοβενία μετράει αντίστροφα για το Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ, με τον Λούκα Ντόντσιτς να ανεβάζει στροφές και να ετοιμάζεται για την επάνοδό του στη δράση.

Σε ρυθμούς εθνικής Σλοβενίας κινείται ο Λούκα Ντόντσιτς και πάλι. Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς, έπειτα από μια πολύ απαιτητική και δύσκολη σεζόν με τους Μαβς, όπου έφτασε μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, χωρίς να πάρει ανάσα επέστρεψε στη Λιουμπλιάνα για να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας.

Η επιθυμία του να πατήσει παρκέ και πάλι με την εθνική Σλοβενίας ήταν τεράστια και σε συνδυασμό με τις εντατικές θεραπείες που έκανε τις τελευταίες μέρες, μπήκε και πάλι σε ρυθμό προπονήσεων. Και μάλιστα ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα της εθνικής σε αγώνα.

Με Ντόντσιτς στο ΣΕΦ η Σλοβενία
ΜΠΑΣΚΕΤ

13:44 - 25.06.2024

Με Ντόντσιτς στο ΣΕΦ η Σλοβενία

Ο Λούκα Ντόντσιτς θα ενισχύσει την ομάδα της εθνικής Σλοβενίας στην προσπάθειά της να πάρει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ!

Οι Σλοβένοι θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή την Βραζιλία σε φιλικό στην Stozice Arena, με τον Ντόντσιτς να αγωνίζεται κανονικά. Αυτό γιατί ο Luka Magic προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες και θα ενισχύσει την χώρα του και εντός παρκέ για την αναμέτρηση απέναντι στην Σελεσάο.

Τις τελευταίες μέρες ο Ντόντσιτς βρέθηκε σε ρυθμό προπονήσεων εκ νέου, χωρίς να ανεβάσει ένταση στο πρόγραμμα που ακολουθούσε. Σκοπός ήταν να παρουσιαστεί έτοιμος για τα παιχνίδια του ΣΕΦ, προκειμένου να οδηγήσει την εθνική της χώρας του σε πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που αποτελεί τεράστιο στόχο για την ομάδα του Αλεκσάντερ Σέκουλιτς.