Ασύλληπτοι Ντόντσιτς και Σάριτς με triple double στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ

Ασύλληπτοι Ντόντσιτς και Σάριτς με triple double στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ

Χρήστος Τσάλτας 23:00 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 02:07 - 03.07.2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν μια ομάδα μόνος του στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά απέναντι στην Κροατία, καθώς κατέγραψε triple double για την Σλοβενία. «Τριπλός» και ο Ντάριο Σάριτς στο φαληρικό στάδιο.

Το παιχνίδι στο ΣΕΦ, ανάμεσα σε Σλοβενία και Κροατία είχε ολοκληρωθεί από νωρίς, όμως αυτό δεν εμπόδισε δύο σπουδαίους σταρ να καταγράψουν μεγαλοπρεπή triple double, δείχνοντας την ποιότητά τους στο παρκέ του φαληρικού σταδίου.

⚽️Όλοι Euro LIVE: Οι κάρτες του Ακαϊντίν «γέννησαν» τον ήρωα Ντεμιράλ και την πρόκριση της Τουρκίας
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: Οι κάρτες του Ακαϊντίν «γέννησαν» τον ήρωα Ντεμιράλ και την πρόκριση της Τουρκίας

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Τρίτης! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Μόναχο και Λειψία. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Λούκα Ντόντσιτς και Ντάριο Σάριτς ξεδίπλωσαν τις αρετές τους στο παρκέ, στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά και έδωσαν μια σπουδαία παράσταση. Η Κροατία ήταν ανώτερη, χάρη στην παρουσία του φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και είχε καθαρίσει από το τρίτο δεκάλεπτο την αναμέτρηση, με τον Luka Magic να παλεύει... μόνος για να την ομάδα του Αλεκσάντερ Σέκουλιτς.

Ο Ντόντσιτς στην αναμέτρηση του ΣΕΦ μέτρησε 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, με 8/23 σουτ (και 0/9 τρίποντα), την ώρα που ο Σάριτς από την πλευρά του είχε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ, με πολύ καλύτερα ποσοστά στα σουτ (7/14 συνολικά).

Οι Κροάτες έδειξαν τα... δόντια τους με το καλημέρα στο τουρνουά, όμως το παιχνίδι της Τρίτης απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα, μιας και δύο παίκτες (ένας από κάθε ομάδα) κατέγραψε triple double, αποζημιώνοντας το κοινό που βρέθηκε στο Φάληρο για να παρακολουθήσει μπάσκετ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ντάριο Σάριτς έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία που κατέγραψε triple double σε αγώνα Προολυμπιακού Τουρνουά, μετά τον Λούκα Ντόντσιτς, με τον Luka Magic να καταγράφει το δεύτερο παιχνίδι της καριέρας του σε Προολυμπιακό με triple double, μετά το 2021.