«Ο Ντόντσιτς θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της Σλοβενίας για να πάρει το "ok" για το ΣΕΦ»

Λούκα Ντόντσιτς

«Ο Ντόντσιτς θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της Σλοβενίας για να πάρει το "ok" για το ΣΕΦ»

17:43 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 23.06.2024

Τα νεότερα για το αν ο Λούκα Ντόντσιτς θα ενισχύσει την προσπάθεια της Σλοβενίας στο ΣΕΦ και το Προολυμπιακό τουρνουά, μεταφέρει ο δημοσιογράφος του Sports Illustrated, Γκραντ Άφσθεϊθ.

Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι τα Προολυμπιακά τουρνουά μπάσκετ της της FIBA, ένα από τα φλέγοντα ζητήματα του καλοκαιριού είναι η παρουσία του Λούκα Ντόντσιτς με την Σλοβενία στο ΣΕΦ.

Περισσότερα από 13.000 εισιτήρια του τουρνουά Ακρόπολις Αegean έκαναν... φτερά!
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

17:09 - 23.06.2024

Περισσότερα από 13.000 εισιτήρια του τουρνουά Ακρόπολις Αegean έκαναν... φτερά!

Η Εθνικής μας ομάδα μπάσκετ προετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα διοργανωθεί στο ΣΕΦ, όμως πριν από αυτό, προηγείται του Ακρόπολις. Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας για τα εισιτήρια.

Σύμφωνα με τον Γκραντ Άφσθεϊθ του Sports Illustrated , το γόνατο του αστέρα των Ντάλας Μάβερικς θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της Σλοβενίας για να διαπιστωθεί εάν θα μπορέσει τελικά να αγωνιστεί στο προολυμπιακό τουρνουά.

Η Σλοβενία θα δώσει δύο «γερά» φιλικά κόντρα στη Λιθουανία, (23/6 και 25/6) και άπαντες στην ομάδα προετοιμάζονται για το Φάληρο, εκεί όπου θα προσπαθήσουν να πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακού Αγώνες.

Ο Ντόντσιτς ταξίδεψε στη Σλοβςνία, μετά την ήττα των Μάβερικς στον τελικό του ΝΒΑ από τους Μπόστον Σέλτικς.

Ακόμα κανείς δεν γνωρίζει αν είναι ικανός να αγωνιστεί, είναι πρόθυμος όμως να παλέψει ενάντια στον πόνο για να φτάσει με τη χώρα του στο Παρίσι. Ο 25χρονος σταρ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν κριθεί ότι είναι ικανός και δεν αντιμετωπίζει ιατρικά προβλήματα, θα παίξει στο προκριματικό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά μεταξύ 2 και 7 Ιουλίου.

09:26 - 29.05.2024

Ο Ντόντσιτς δεσπόζει στο top - 5 του NBA

Οι Μάβερικς ηττήθηκαν από τους Τίμπεργουλβς και μείωσαν τη σειρά των τελικών της Δύσης σε 3-1, όμως ο Ντόντσιτς κατέκτησε την κορυφή στις καλύτερες φάσεις!

Η Σλοβενία ​​θα παίξει με τη Νέα Ζηλανδία και την Κροατία στη φάση των ομίλων.