Με Ντόντσιτς στο ΣΕΦ η Σλοβενία

Λούκα Ντόντσιτς

i

FIBA

Με Ντόντσιτς στο ΣΕΦ η Σλοβενία

Νίκος Καλαμπάκας 13:44 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 25.06.2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς θα ενισχύσει την ομάδα της εθνικής Σλοβενίας στην προσπάθειά της να πάρει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ!

Κανονικά θα βρίσκεται στην αποστολή της Σλοβενίας για το προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ o Λούκα Ντόντσιτς, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μπάσκετ της Σλοβενίας, Ματέι Εργιάβετς.

Το μεγάλο αστέρι των Σλοβένων ήταν αμφίβολο για το ΣΕΦ, εκεί όπου οι Σλοβένοι θα επιδιώξουν να πάρουν ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, όμως τελικά έκανε αγώνα δρόμου και θα βρεθεί με την ομάδα του στο φαληρικό Στάδιο.

Η Σλοβενία συμμετέχει σε όμιλο με την Κροατία και τη Νέα Ζηλανδία και θα μπει στη μάχη της πρόκρισης στις 2 Ιουλίου, κόντρα στους Κροάτες.

«Δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουμε να τον πείσουμε. Είχε συμφωνήσει πριν ακόμα αγωνιστεί στους NBA Finals. Μετά το τέλος των τελικών της Δυτικής Περιφέρειας ο Λούκα είπε στον πατέρα του και εμένα - που ήμασταν στο παιχνίδι - ότι παρά την παρουσία του στους NBA Finals θα ενίσχυε την εθνική. Έλεγε βέβαια πάντα ότι αυτό θα συμβεί με την προϋπόθεση ότι θα είναι υγιής. Προφανώς είναι σε καλή κατάσταση για να ήρθε», είπε ο ο πρόεδρος της σλοβενικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, Ματέι Εργιάβετς.