Απογοητευμένος ο Ντόντσιτς, του πήραν τη μπύρα από τα χέρια! (vid)
i

printscreen

Απογοητευμένος ο Ντόντσιτς, του πήραν τη μπύρα από τα χέρια! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:39 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 31.05.2024

Την ώρα που ο Λούκα Ντόντσιτς ενυδατωνόταν με μία δροσερή μπύρα, λίγο μετά την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ, o αντιπρόεδρος των Μάβερικς, Μάικ Φίνλεϊ, του την πήρε από τα χέρια και ο Σλοβένος σούπερ σταρ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του!

Αν του έπαιρναν το βραβείο του MVP των τελικών της Δύσης δεν θα τον πείραζε, αλλά τη μπύρα;

Ο Λούκα Ντόντσιτς μόλις είχε οδηγήσει τους Ντάλας Μάβερικς στην εκτός έδρας νίκη επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και ταυτόχρονα στην πρόκριση στους NBA Finals. Έτσι, το πρώτο πράγμα που θέλησε ήταν μία κρύα μπύρα.

Δεν έχει κρύψει την... συμπάθιά του προς το αλκοόλ. Συνήθως προτιμά τσίπουρο από την πατρίδα του, τη Σλοβενία, αλλά τώρα ήθελα κάτι πιο δραστικό για ενυδάτωση. Καλό το νεράκι, αλλά τι καλύτερπ από μία μπυρίτσα σε τέτοιες στιγμές.

H ώρα της κρίσης πλησιάζει: Το πρόγραμμα των NBA Finals και οι συναντήσεις των Σέλτικς με τους Μάβερικς
NBA

09:17 - 31.05.2024

H ώρα της κρίσης πλησιάζει: Το πρόγραμμα των NBA Finals και οι συναντήσεις των Σέλτικς με τους Μάβερικς

Τα ξημερώματα της 7ης Ιουνίου από την Βοστώνη θα ξεκινήσει η τελική σειρά από την οποία θα προκύψει ο πρωταθλητής του ΝΒΑ. Οι Μπόστον Σέλτικς από την Ανατολή και οι Ντάλας Μάβερικς από τη Δύση είναι οι σφετεριστές του δακτυλιδιού.

Κι ενώ κρατούσε το αλουμινένιο κουτάκι στα χέρια του και συζητούσε με τον πατέρα του Σάσα, στους διαδρόμους του γηπέδου της Μινεσότα, με το ζόρι πρόλαβε να πιει δυο τρεις γουλιές. Διότι, ο Μάικ Φίνλεϊ πήγε και του την πήρε. Πρόκειται για την παλιά δόξα του ΝΒΑ, που φόρεσε τη φανέλα των Μάβερικς από το 1996 έως το 2005 και πλέον είναι Vice President of Basketball Operations. Δηλαδή, αντιπρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος.

Το βλέμμα του Λούκα Ντόντιστς όταν έχασε από την κατοχή του το πολυπόθητο ποτό τα λέει... όλα! Η αλήθεια είναι όμως, πως ερχόντουσαν οι κάμερες κατά πάνω του και οι Μάβερικς (για διάφορους λόγους και κυρίως διαφημιστικούς) δεν ήθελαν να βάλουν στο... παιχνίδι αλκοολούχα ποτά.