Ζεσταίνει τις... μηχανές ενόψει Ελλάδας ο Ντόντσιτς (vid)

Λούκα Ντόντσιτς

i

Twitter

Ζεσταίνει τις... μηχανές ενόψει Ελλάδας ο Ντόντσιτς (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 19:33 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 14.08.2024

Εντυπωσιακό κάρφωμα και... έλξεις από τον σούπερ σταρ της Σλοβενία και των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς!

Η Σλοβενία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας την Ελλάδα και ο Λούκα Ντόντσιτς κάνει ζέσταμα ως ο νέος αρχηγός της ομάδας.

Σλοβενία και Ελλάδα θα διασταυρώσουν δύο φορές τα ξίφη τους μέσα σε δύο ημέρες (2 και 4 Αυγούστου, πρώτα στη Σλοβενία κι έπειτα στο ΟΑΚΑ) και ο Λούκα Ντόντσιτς χαρίζει θέαμα στις προπονήσεις των προσεχών αντιπάλων μας.

Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς ετοιμάζεται να οδηγήσει την ομάδα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA και στις προπονήσεις προσπαθεί να είναι θεαματικός. Ή μάλλον όχι προσπαθεί, αλλά τα καταφέρνει μια χαρά, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε μια φάση κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο παρκέ, όχι μόνο κάρφωσε, αλλά έβαλε και το κεφάλι του μέσα στη ρακέτα, κάνοντας έλξεις.

Ο Σλοβένος παίκτης φαίνεται ότι έχει βλέψεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο και προετοιμάζεται εντατικά ώστε να πετύχει με την εθνική ομάδα της χώρας του. Φυσικά, πριν το ταξίδι στην Ασία, προηγούνται οι φιλικοί αγώνες.

Οι Σλοβένοι είναι οι επίσημοι καλεσμένοι της Ελλάδας, στο φιλικό ματς που θα δοθεί προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

«Επέλεξε ομάδα ο Μίροτιτς»
LIGA ENDESA

18:41 - 30.07.2023

«Επέλεξε ομάδα ο Μίροτιτς»

Ο Νίκολα Μίροτιτς φέτος το καλοκαίρι έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα βρει τη νέα του μπασκετική στέγη στην Ιταλία και την Ολίμπια Μιλάνο.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει θέσει τα εισιτήρια του αγώνα προς κυκλοφορία από τις 10 Ιουλίου, σε μια βραδιά που θα βραβευθεί ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, ο Νίκος Γκάλης.