Λούκα σταμάτα δεν είναι πια αστείο: Η μυθική πάσα του Ντόντσιτς με το πόδι που «τρέλανε» τον πλανήτη (vid)

Η απίστευτη ασίστ του Λούκα Ντόντσιτς

Λούκα σταμάτα δεν είναι πια αστείο: Η μυθική πάσα του Ντόντσιτς με το πόδι που «τρέλανε» τον πλανήτη (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:35 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 14.08.2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς φροντίζει να χαρίζει στιγμές μαγείας ακόμα και στο ζέσταμα. Μια πάσα που έκανε αυτή τη φορά φρόντισε να πάει την κουβέντα για τις ικανότητές του σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι παίκτης που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του. Είτε πρόκειται για αγώνα regular season, είτε για αναμέτρηση πλέι οφ ΝΒΑ, είτε για φιλικό pre-season, είτε ακόμα και στο... ζέσταμα των Ντάλας Μάβερικς.

Όλα τα βλέμματα είναι καρφωμένα στον Σλοβένο σούπερ σταρ και στην κάθε του κίνηση. Αυτή άλλωστε έχει τη δική της αξία και προκαλεί κάθε φορά σχόλια αλλά και πολλές συζητήσεις.

Αυτή τη φορά ο Luka Magic βρέθηκε στο επίκεντρο για την αγωνιστική συμπεριφορά του. Όχι κατά τη διάρκεια της ήττας των Μάβερικς από τους Τίμπεργουλβς, στο Ντάλας, αλλά για μια ασίστ στον Ντουάιτ Πάουελ, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων, πριν από το τζάμπολ.

Ο Ντόντσιτς έκανε μια από τις καλύτερες πάσες που έχουμε δει στα παρκέ και μάλιστα με το πόδι. Πιο συγκεκριμένα, με ένα τακουνάκι ύψωσε την μπάλα για τον Καναδό σέντερ ο οποίος κάρφωσε εμφατικά.

Απολαύστε...