Μεταμορφωμένος και πανέτοιμος ο Λούκα Ντόντσιτς πριν τα φιλικά με την Ελλάδα (vid)

Λούκα Ντόντσιτς

Μεταμορφωμένος και πανέτοιμος ο Λούκα Ντόντσιτς πριν τα φιλικά με την Ελλάδα (vid)

Sportal newsroom 08:36 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 14.08.2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς μοιάζει πανέτοιμος για τα φιλικά με την Εθνική μας αλλά και για το Μουντομπάσκετ, όντας στην καλύτερη ίσως φυσική κατάσταση της καριέρας του.

Στις προπονήσεις της Εθνικής Σλοβενίας έχει ενταχθεί κανονικά το αστέρι της χώρας, Λούκα Ντόνσιτς και βλέποντας τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν μοιάζει να είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Ο πρώτος αντίπαλος του 24χρόνου είναι η Εθνική μας με την οποία η Σλοβενία θα δώσει δύο φιλικά σε διάστημα δύο ημερών. Το πρώτο θα γίνει την Τετάρτη (2/8) στη Σλοβενία, ενώ το δεύτερο θα γίνει την Παρασκευή (4/8) στο ΟΑΚΑ. Το πρώτο θα το δείξει το Action 24 και το δεύτερο η ΕΡΤ.

Η μεταμόρφωση του Λούκα λέγεται ότι οφείλεται σε αλλαγές που έκανε στο πρόγραμμα προπόνησής του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με σλοβένικα μέσα κάνει δύο προγράμματα την ημέρα. Ένα το πρωί με τη βοήθεια του προσωπικού του γυμναστή και ένα το απόγευμα στο γυμναστήριο, με σκοπό να είναι έτοιμος για το Μουντομπάσκετ των Φιλιππινών, της Ιαπωνίας και της Ινδονησίας. Ο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς ανακοινώθηκε ως ο νέος αρχηγός της εθνικής του μετά τον Έντο Μούριτς, ο οποίος θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο εξαιτίας τραυματισμού. 

Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο η Σλοβενία μπαίνει ως ένα από τα φαβορί, όπου θα αγωνιστεί στον έκτο όμιλο, μαζί με Γεωργία, Βενεζουέλα και Πράσινο Ακρωτήρι και αναμένεται να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα να περάσει.

Θα το πάρει το... κορίτσι ο Λούκα Ντόντσιτς! Η «παραμυθένια» πρόταση γάμου στην αγαπημένη του (vid)
NBA

10:35 - 08.07.2023

Θα το πάρει το... κορίτσι ο Λούκα Ντόντσιτς! Η «παραμυθένια» πρόταση γάμου στην αγαπημένη του (vid)

Ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε το δακτυλίδι και έκανε την πρόταση γάμου στην λατρεμένη του Αναμαρία, με την οποία έχει σχέση πολύ πριν εμφανιστεί στο ΝΒΑ. Ο 24χρονος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς προφανώς και άκουσε το πολυπόθητο «Ναι!» από την όμορφη ξανθομάλλα.

Μαζί με το «Λούκα Μάτζικ» στις προπονήσεις είναι και ο κόουτς των Mavericks, Τζέισον Κιντ, ο οποίος επιβλέπει την πορεία του αστεριού της ομάδας από το Ντάλας. Στο τελευταίο φιλικό της η Σλοβενία νίκησε με 75-73 την Κίνα με τον Ντόνσιτς όμως να μην αγωνίζεται.