Λύθηκε το «μυστήριο» της πάσας του Γκριν στον Τόμπσον!
i

Ντρέιμοντ Γκριν/ Screenshot

Λύθηκε το «μυστήριο» της πάσας του Γκριν στον Τόμπσον!

Πάνος Μαλακτάρης • 15:00 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 20.08.2024

Επί δύο 24ωρα ο κόσμος ολόκληρος προσπαθούσε να βρει με ποιό τρόπο τελικά δόθηκε η περίφημη πάσα στο ματς των Γουόριορς με τους Χοκς

Είχαμε ήδη μοιραστεί μαζί σας την «τηλεπαθητική» πάσα στο πρόσφατο ματς της Ατλάντα με τον Γκόλντεν Στέιτ που μας είχε αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό. Ντρέιμοντ Γκριν και Κλέι Τόμπσον κυριολεκτικά έκρυψαν τη μπάλα σε μια στιγμή που περισσότερο θύμιζε τρικ ταχυδακτυλουργού παρά ενέργεια σε αγώνα μπάσκετ. 

Η «πάσα bluetooth» και το «glitch» στο γήπεδο του Σαν Φρανσίσκο ήταν δύο από τους πιο ευφάνταστους και εύστοχους χαρακτηρισμούς που διαβάσαμε αυτό το διήμερο. Όπως όλα τα περίεργα ωστόσο, είχε τελικά κι αυτό την εξήγησή του. Χωρίς λοιπόν να έχουμε μαντικές ικανότητες, σας είχαμε αναφέρει κι εμείς λογικά και μόνο σκεπτόμενοι, πως το όλο μυστήριο θα έλυνε μια λήψη από διαφορετική γωνία. 

Έτσι κι έγινε, μιας και στην εποχή που ζούμε η εικόνα είναι κάτι που βρίσκεται σε πλεονασμό. Θα βρισκόταν συνεπώς το λύσιμο του γρίφου αργά ή γρήγορα, με ένα παραπάνω από διαφωτιστικό βίντεο. 

Τι βλέπουμε λοιπόν; Τίποτα παραπάνω από μια απλή «σκαστή» πάσα από τον Ντρέιμοντ προς τον συμπαίκτη του. Είναι δε αδιανόητο το πώς μια τόσο απλή πάσα κατάφερε να μπερδέψει τόσο πολύ κόσμο με κανέναν να μη μπορεί να καταλάβει τι αρχικά είχε συμβεί. Όπως πολύ εύστοχα αναφέρει και το tweet που παραθέτουμε, τελικά όλα είναι θέμα οπτικής.