Οι Κινγκς έκαναν επέκταση συμβολαίου στον Μάικ Μπράουν για τρία ακόμα χρόνια

Μάικ Μπράουν

i

printscreen

Οι Κινγκς έκαναν επέκταση συμβολαίου στον Μάικ Μπράουν για τρία ακόμα χρόνια

Νίκος Καλαμπάκας 09:25 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 18.07.2024

Ο Μάικ Μπράουν θα παραμείνει στο τιμόνι των Σακραμέντο Κινγκς για άλλα τρία χρόνια, αφού ο οργανισμός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του.

Σακραμέντο Κινγκς και Μάικ Μπράουν συμφώνησαν σε επέκταση συμβολαίου και έτσι ο οργανισμός ανακοίνωσε ότι θα βαδίζει μαζί με τον προπονητή του για τρία ακόμα χρόνια.

Ο Μπράουν ο οποίος ανέλαβε τους Κινγκς το 2022, έχει καταφέρει να δημιουργήσει προσδοκίες στην ομάδα και έτσι η διοίκηση του επιστρέφει την εμπιστοσύνη με την επέκταση του συμβολαίου του.

«Ο Μάικ έχει κάνει τρομερή δουλειά οδηγώντας επάξια την ομάδα μας και αυτή η επέκταση του άξιζε», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Σακραμέντο Κινγκς Μόντε ΜακΝέρ. «Η δέσμευσή του για επιτυχία δεν υστερεί σε τίποτα και ανυπομονώ να χτίσω πάνω στα θεμέλια που βοήθησε να δημιουργηθούν στο Σακραμέντο», συμπλήρωσε.

«Μου αρέσει να βρίσκομαι στο Σακραμέντο και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το επόμενο κεφάλαιο», δήλωσε ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μπράουν. «Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό μου επιτελείο και τους παίκτες για την απίστευτα σκληρή δουλειά και τη δέσμευσή τους στην ομάδα μας. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Μπράουν κατέχει το ένατο υψηλότερο ποσοστό νικών στην ιστορία του ΝΒΑ. Σε δύο σεζόν με το Σακραμέντο, σημείωσε ρεκόρ 94-70 κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.