Ο Μάικ Τζέιμς «έκοψε» τον Κίναν Έβανς του Ολυμπιακού και κράτησε Λάρκιν και Μπόλντγουιν

Κίναν Έβανς

i

© InTime

Ο Μάικ Τζέιμς «έκοψε» τον Κίναν Έβανς του Ολυμπιακού και κράτησε Λάρκιν και Μπόλντγουιν

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:25 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 24.09.2024

Σε ερώτηση για το ποιον γκαρντ θα ξεκινούσε βασικό, ποιον θα είχε στον πάγκο και ποιον θα «έκοβε», ο Μάικ Τζέιμς άφησε εκτός τον Κίναν Έβανς του Ολυμπιακού.

Παρά το γεγονός ότι είναι τραυματίας εδώ και μήνες, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να επενδύσει στον Κίναν Έβανς. Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελούσε στόχο των Πειραιωτών από τα μέσα της περασμένης χρονιάς και ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα» στις αρχές του καλοκαιριού, έστω και αν ήταν τραυματίας.

Ο Έβανς έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν στη Euroleague με τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας και αποτελεί έναν άκρως αποτελεσματικό γκαρντ, ο οποίος έκανε τη διαφορά στους Λιθουανούς. Στα 28 του έγινε κάτοικος Πειραιά και δουλεύει σκληρά, προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται στα παρκέ, με τις εκτιμήσεις να λένε ότι θα είναι διαθέσιμος στις αρχές του νέου έτους.

Ένας άλλος Αμερικανός γκαρντ, που θεωρείται από τους κορυφαίους στη Euroleague, ο Μάικ Τζέιμς, έκανε το γνωστό challenge (start - bench - cut). Ανάμεσα σε τρεις συμπατριώτες του που παίζουν στην ίδια θέση, σε επίπεδο Ευρωλίγκας, κλήθηκε να απαντήσει ποιον θα ξεκινούσε βασικό, ποιον θα είχε στον πάγκο και ποιον θα «έκοβε».

Ο πολύπειρος γκαρντ της Μονακό, είπε ότι θα ξεκινούσε βασικό τον Σέιν Λάρκιν, στον πάγκο θα είχε τον Ουέιντ Μπόλντγουιν, ενώ θα «έκοβε» τον Κίναν Έβανς του Ολυμπιακού. Μία απάντηση που ίσως να ήταν διαφορετική άμα ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» ήταν υγιής και μπορούσε να αγωνιστεί.