Ο Μάικ Τζέιμς επέστρεψε στη δράση με την Μονακό και.... ανεβάζει στροφές (vid)

Μάικ Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς επέστρεψε στη δράση με την Μονακό και.... ανεβάζει στροφές (vid)

Sportal newsroom 20:44 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 11.09.2024

Η επιστροφή που περίμεναν άπαντες στη Μονακό είναι γεγονός. Ο Μάικ Τζέιμς μπήκε για πρώτη φορά στο ομαδικό πρόγραμμα και άφησε πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Η Τετάρτη περιλάμβανε μια πολύ σημαντική επιστροφή για την Μονακό, η οποία απέχει λιγότερες από 10 μέρες για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της στην Euroleague. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς είδε το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, τον Μάικ Τζέιμς, να πατάει και πάλι παρκέ.

Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο οποίος τον έθεσε εκτός προπονήσεων για την ομάδα του, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να ενημερώνουν σχετικά πως ο χαρισματικός άσος θα χάσει το ξεκίνημα της σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες ο Τζέιμς ένιωθε καλύτερα, καθώς ακολούθησε θεραπεία, η οποία τον βοήθησε να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα στην προπόνηση της Τετάρτης ο ηγέτης της ομάδας από το Μόντε Κάρλο πάτησε ξανά παρκέ και είχε την πρώτη του γνωριμία με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Roca Team.

Χρονοδιάγραμμα για την ακριβή επιστροφή του σε αγώνες της ομάδας του Ομπράντοβιτς δεν υπάρχει στην παρούσα φάση, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως πλέον έγινε ένα σημαντικό βήμα για την Μονακό. Ο Μάικ Τζέιμς επέστρεψε στη δράση, ξεκίνησε προπονήσεις εκ νέου και δείχνει έτοιμος για να επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό το συντομότερο. Σε μια εξέλιξη που σκορπάει χαμόγελα στο Πριγκιπάτο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!