Η Μονακό κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Τζέιμς!

Μάικ Τζέιμς

Η Μονακό κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Τζέιμς!

Χρήστος Τσάλτας 23:38 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:38 - 08.06.2024

Στο Μονακό δεν παραδίδουν τα όπλα με την υπόθεση του Μάικ Τζέιμς και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ετοιμάζονται να κινηθούν για να κρατήσουν τον Αμερικανό γκαρντ στο Μόντε Κάρλο.

Το θέμα του Μάικ Τζέιμς είναι -με διαφορά- το πιο καυτό στην Ευρώπη. Ο MVP της Eurleague και κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Μονεγάσκους και ήδη τα δημοσιεύματα για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο Ντονάτας Ουρμπόνας έριξε... βόμβα το μεσημέρι του Σαββάτου, τονίζοντας πως ο Αμερικανός γκαρντ εξετάζει όλες τις επιλογές του πλέον, σκεπτόμενος σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Μόντε Κάρλο έπειτα από μια τριετία στην Μονακό, όπου και την οδήγησε σε μια παρουσία στο Final 4 της Euroleague αλλά και τρεις διαδοχικές παρουσίες στα playoffs της διοργάνωσης.

«Βόμβα» από Ουρμπόνας: «Τζέιμς και Μονακό δεν έχουν συμφωνήσει, εξετάζει τις επιλογές του ο παίκτης»
EUROLEAGUE

15:36 - 08.06.2024

«Βόμβα» από Ουρμπόνας: «Τζέιμς και Μονακό δεν έχουν συμφωνήσει, εξετάζει τις επιλογές του ο παίκτης»

H πρόταση της Μονακό στον Μάικ Τζέιμς είναι δελεαστική και κατατεθειμένη, αλλά σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, δεν σημαίνει ότι θα την αποδεχθεί και θεωρεί πως ήδη ο Αμερικανός γκαρντ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα...

Η φημολογία για την επόμενη μέρα του χαρισματικού σκόρερ έχει ήδη ξεκινήσει, αν και η σεζόν της Μονακό δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς αγωνίζεται στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Παρί του Τι Τζέι Σορτς. Στο Μόντε Κάρλο όμως δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν το πιο πολύτιμο κομμάτι του ρόστερ τους να αποχωρήσει.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως η ομάδα του Μόντε Κάρλο δεν θα ρίξει λευκή πετσέτα στην περίπτωση του Τζέιμς. Αυτό γιατί αναμένεται να κάνει τη κίνησή της προκειμένου να τον κρατήσει στις τάξεις της. Κάτι που έκανε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όταν και υπήρξε φημολογία περί αποχώρησης του άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού, λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του Κέμπα Ουόκερ.

Στο Μονακό έχουν δείξει πως δεν φείδονται χρημάτων και ειδικά στην περίπτωση του Τζέιμς είναι έτοιμοι να κάνουν κάθε υπέρβαση για να τον κρατήσουν στις τάξεις τους. Αυτό δεν αποκλείεται να σημαίνει ακόμα και νέα βελτιωμένη πρόταση, σε σχέση με την προηγούμενη (9 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια), χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα πιο ξεκάθαρη εικόνα. Το σίγουρο όμως είναι πως στο Μονακό επιθυμούν διακαώς την παραμονή του Μάικ Τζέιμς στην ομάδα, για να ηγηθεί και της νέας σεζόν και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τον σκοπό αυτό.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ήδη άλλωστε ενόψει της νέας σεζόν η ομάδα του Ομπράντοβιτς έχει ξεκινήσει τις κινήσεις ενίσχυσης, με τον Νικ Καλάθη να ετοιμάζεται να φορέσει τα κόκκινα των Μονεγάσκων, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.