«Βόμβα» από Ουρμπόνας: «Τζέιμς και Μονακό δεν έχουν συμφωνήσει, εξετάζει τις επιλογές του ο παίκτης»
i

© EuroLeague Basketball

«Βόμβα» από Ουρμπόνας: «Τζέιμς και Μονακό δεν έχουν συμφωνήσει, εξετάζει τις επιλογές του ο παίκτης»

Γιώργος Γαβριλάκης 15:36 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 08.06.2024

H πρόταση της Μονακό στον Μάικ Τζέιμς είναι δελεαστική και κατατεθειμένη, αλλά σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, δεν σημαίνει ότι θα την αποδεχθεί και θεωρεί πως ήδη ο Αμερικανός γκαρντ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα...

Το ότι η Μονακό θέλει τον Μάικ Τζέιμς στην ομάδα της και θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στο Πριγκιπάτο έχει εξακριβωθεί και επιβεβαιωθεί. Γι' αυτό άλλωστε όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως η πρόταση που του έχουν κάνει προβλέπει συνολική αμοιβή στα εννέα εκατομμύρια ευρώ για μια νέα τριετής συνεργασία.

Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως θα τα καταφέρει να τον κρατήσει και πως θα αποσπάσει το «ναι» του του 34χρονου γκαρντ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023-24 έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague.

Σε λίγες μέρες, δηλαδή μετά το τέλος των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος (η Μονακό χάνει από την Παρί 1-0) η υπάρχουσα συμφωνία του Τζέιμς με τους Μονεγάσκους εκπνέει και ναι μεν έχει ήδη στα χέρια του μία προσφορά από την ομάδα που ανήκει, σίγουρα όμως, αν δεν ξεκαθαρίσει άμεσα την θέση του, ως free agent θα προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον στην αγορά.

Αυτό το... παράθυρο αφήνει ανοικτό ο δημοσιογράφος του Basketnews, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο οποίος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, αποκαλύπτει πως «ο Μάικ Τζέιμς και η Μονακό δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα στην επέκταση του συμβολαίου του» και προσθέτει πως «ο παίκτης θα εξετάσεις όλες τις επιλογές που υπάρχουν για εκείνον στην αγορά», υπογραμμίζοντας πως «σκέφτεται σοβαρά να φύγει από το Μονακό».

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόλυση του Ρότζερ Γκριμάου
EUROLEAGUE

13:33 - 08.06.2024

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόλυση του Ρότζερ Γκριμάου

Κάτι που φαινόταν δεδομένο πως θα συμβεί, ανακοινώθηκε επίσημα το Σάββατο (8/6) το μεσημέρι από την Μπαρτσελόνα, που ενημέρωσε το κοινό με επίσημη τοποθέτησή της για το τέλος της συνεργασίας της με τον κόουτς Ρότζερ Γκριμάου.

Τα λεφτά και η εξασφάλιση που αυτά προσφέρουν είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά όχι και ο μόνος στο μυαλό του Μάικ Τζέιμς. Άλλωστε γνωρίζει πως σε αυτό το επίπεδο (των 3 εκατομμυρίων ανά έτος) μπορούν να κινηθούν και άλλες ομάδες της Euroleague, ενώ έχει εξηγήσει πολλάκις στο παρελθόν πως θέλει οπωσδήποτε να προσθέσει στην συλλογή του τουλάχιστον μία κούπα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Αν διαπιστώσει πως η Μονακό δεν μπορεί να του την προσφέρει, τότε ίσως στραφεί σε εναλλακτικές επιλογές. Επίσης, θεωρείται δεδομένο πως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κίναν Έβανς της Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε προσυμφωνήσει, το όνομα του Μάικ Τζέιμς «ακούγεται» ως κορυφαία επιλογή για τους «ερυθρόλευκους».

14:53 - 08.03.2024

To Τop 10 του Μάικ Τζέιμς στην διαχρονική πορεία του στην Euroleague

Η Euroleague συνέλεξε όταν τα highlights στην σταδιοδρομία του Μάικ Τζέιμς στη διοργάνωση και παρουσίασε τις δέκα καλύτερες στιγμές του!