Ο Μάικ Τζέιμς υποκλίθηκε στον Παναθηναϊκό: «Είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη»

Ο Μάικ Τζέιμς υποκλίθηκε στον Παναθηναϊκό: «Είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη»

Μιχάλης Καλογήρου 11:28 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 23.09.2024

Ο Μάικ Τζέιμς, ξαναχτυπά! Αυτή την φορά απάντησε σε φίλαθλο στα κοινωνικά δίκτυα και τον ενημέρωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Η EuroLeague είναι προ των πυλών και ο πάντα ενεργός στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων, Μάικ Τζέιμς, φρόντισε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μάλαγα στον τελικό του Super Cup Ισπανίας. Την ευκαιρία αυτή, του την έδωσε ένας φίλαθλος μέσω της πλατφόρμας Χ (τέως Twitter), που τον «κατονόμασε» και ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο Ισπανός φίλαθλος έγραψε πως «η Μάλαγα είναι η νικήτρια του Σούπερ Καπ, απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά ο Μάικ Τζέιμς λέει ότι η Ρεάλ παραμένει καλύτερη». Και ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague, που συνηθίζει online να απαντά στους πάντες, δεν το άφησε να περάσει έτσι...

Τσους Ματέο: «Βρισκόμαστε στην αγορά για παίκτη, είναι σημαντικό να έχεις μεγάλο ρόστερ για να βγάλεις 90 αγώνες»
EUROLEAGUE

10:03 - 23.09.2024

Τσους Ματέο: «Βρισκόμαστε στην αγορά για παίκτη, είναι σημαντικό να έχεις μεγάλο ρόστερ για να βγάλεις 90 αγώνες»

Μετά την απρόσμενη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μάλαγα στον τελικό του Super Cup (90-80), ο κόουτς Ματέο δήλωσε πως οι μαδριλένοι βρίσκονται στην αγορά για παίκτη με σκοπό να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της σεζόν

«Κέρδισαν ένα παιχνίδι και τώρα είναι οι καλύτεροι! Γελάω. Άσε που η Ρεάλ, δεν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός». Αυτή ήταν η απόκριση του Τζέιμς, χρίζοντας -με τον τρόπο του- φαβορί για την κορυφή και πάλι τους «πράσινους» του Εργκίν Αταμάν.

Παρεμπιπτόντως, ο MVP της περσινής Euroleague, ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην μέση και έχει χάσει την προετοιμασία της Μονακό, ενώ δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει την πρεμιέρα της 3ης Οκτωβρίου.

Προς το παρόν, απέχει από τη δράση της ομάδας του, που στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος έχασε στην έδρα της Σεντ Κουεντίν, στο ντεμπούτο του Νικ Καλάθη και του Γιώργου Παπαγιάννη με τα κόκκινα.