Το show του Μάικ Τζέιμς στο γαλλικό All-Star Game (vid)

Το show του Μάικ Τζέιμς στο γαλλικό All-Star Game (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:36 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 14.08.2024

Οι γρήγορες ντρίμπλες και οι επιθετικές προτοβουλίες του Μάικ Τζέιμς της Μονακό έκαναν ξανά αίσθηση. Αυτή τη φορά όχι σε αγώνα της EuroLeague, αλλά στο ματς των επιλέκτρων του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ακόμα και στο επίπεδο της EuroLeague δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μάικ Τζέιμς μετατρέπει τους αγώνες της Μονακό σε προσωπικές του παραστάσεις και οδηγεί την ομάδα από το Πριγκιπάτο σε σημαντικές επιτυχίες. Τώρα δεν φορούσε την κόκκινη φανέλα του συλλόγου του, αλλά μία πολύχρωμη και το έκανε για να λάβει μέρος στο All-Star Game του γαλλικού πρωταθλήματος. 

Κι επειδή ο 33χρονος Αμερικανός σούπερ σκόρερ πάντα αποδεικνύει το ταλέντο του στην επίθεση, με τις ταχύτατες ντρίμπλες και τα άρτια μακρινά σουτ, αυτή τη φορά είχε πολύ περισσότερο πρόσφορο έδαφος για να εντυπωσιάσει. 

«Μπαμ» από την Βίρτους: Ο Ζίζιτς έφυγε από την Εφές και μετακομίζει στην Μπολόνια
EUROLEAGUE

11:49 - 31.12.2023

«Μπαμ» από την Βίρτους: Ο Ζίζιτς έφυγε από την Εφές και μετακομίζει στην Μπολόνια

Στην Βίρτους Μπολόνια θα συνεχίσει την πορεία του ο Άντε Ζίζιτς, καθώς την τελευταία μέρα του 2023 αποδεσμεύτηκε από την Αναντολού Εφές και μονομιάς υπέγραψε στην ομάδα έκπληξη της σεζόν!

Στο ματς των επιλέκτος ήταν και πάλι το κεντρικό πρόσωπο και οι εικόνες που δημιούργησε ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακές. Στα όρια βέβαια του… παράλογου και του μη εφικτού όταν στο παρκέ απέναντί του παρατάσσονται οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.