Το προχωράνε οι Ισπανοί: «Πιο μακριά από τη Μονακό και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Μάικ Τζέιμς»

Μάικ Τζέιμς

Το προχωράνε οι Ισπανοί: «Πιο μακριά από τη Μονακό και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Μάικ Τζέιμς»

Sportal newsroom 19:29 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:29 - 09.06.2024

Την ώρα που το θέμα του συμβολαίου του Μάικ Τζέιμς βρίσκεται στον... αέρα, ισπανικά δημοσιεύματα φέρνουν τον χαρισματικό γκαρντ κοντά στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μάικ Τζέιμς παραμένει το πιο καυτό όνομα στην αγορά, καθώς το συμβόλαιό του με την Μονακό εκπνέει και η φημολογία για την επόμενη μέρα του έχει ήδη φουντώσει για τα καλά.

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο χαρισματικός γκαρντ βρίσκεται προς την έξοδο από την Μονακό, εξετάζοντας όλες τις επιλογές του, με το Sportal να καταγράφει πως οι Μονεγάσκοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα τον πείσουν, στο τέλος της ημέρας, να παραμείνει στο Μόντε Κάρλο, με τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του να... φουντώνουν.

Το relevo.com μάλιστα πάει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω. Αυτό γιατί σημειώνει πως με δεδομένο ότι βρίσκεται ένα βήμα από την... έξοδο από την Μονακό, ο Τζέιμς έχει πολλές πιθανότητες να μετακομίσει στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Τζείμς μάλιστα βλέπει με πολύ θετικό μάτι την προοπτική της μετακόμισης στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της νέας σεζόν και όλα δείχνουν πως θα μπορούσε να είναι ι Ολυμπιακός η επόμενη ομάδα της καριέρας του.

14:53 - 08.03.2024

To Τop 10 του Μάικ Τζέιμς στην διαχρονική πορεία του στην Euroleague

Η Euroleague συνέλεξε όταν τα highlights στην σταδιοδρομία του Μάικ Τζέιμς στη διοργάνωση και παρουσίασε τις δέκα καλύτερες στιγμές του!

Η κίνηση αυτή μάλιστα, όπως σημειώνει το relevo, θα μπορούσε να δημιουργήσει ντόμινο από οικονομικής πλευράς, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να μην κάνει το δρομολόγιο Κωνταντινούπολη-Πειραιάς, αλλά Κωνσταντινούπολη-Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί την περίπτωσή του και μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση, σε περίπτωση που ο ομογενής γκαρντ δεν μετακομίσει στον Πειραιά.