Πάρτι στο Control Room με το που έβαλε το... ιστορικό καλάθι ο Μάικ Τζέιμς

Πάρτι στο Control Room με το που έβαλε το... ιστορικό καλάθι ο Μάικ Τζέιμς

Γιώργος Γαβριλάκης 15:10 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 13.08.2024

Η... παρακάμερα της EuroLeague βρέθηκε σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο, για να καταγράψει κάθε εντυπωσιακό πλάνο του Μάικ Τζέιμς, από την βραδιά που έγινε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Και έφθασε μέχρι το Contol Room και είδε τους εργαζόμενους να πανηγυρίζουν κι αυτοί!

Όταν ο Μάικ Τζέιμς σημείωσε το καλάθι που τον τοποθέτησε στη Νο 1 θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague, δεν πανηγύρισαν μόνο οι συγγενείς και οι φίλοι του.

Πανηγύρισαν σε κάθε γωνιά της Ευρώπης και σίγουρα τα... έσπασαν στο contol room, οι τεχνικοί και οι εργαζόμενοι, που είχαν βάρδια στο τηλεοπτικό δίκτυο που κάλυψε τον αγώνα της Μονακό με τον Ερυθρό Αστέρα. Δηλαδή, την συνάντηση της 28ης αγωνιστικής στην EuroLeague, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη.

Μάλιστα, η στιγμή καταγράφηκε στην κάμερα των παρασκηνίων και η EuroLeague μοιράστηκε το πλάνο μέσω του επίσημο λογαριασμού της στα κοινωνικά δίκτυα...

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Βέβαια, την ίδια ώρα που κάποιοι έκαναν πάρτι στα... σκοτεινά, στον αγωνιστικό χώρο του Salle Gaston Médecin, εκεί όπου τελέστηκε η μεγάλη στιγμή, το παιχνίδι σταμάτησε. Και τότε όλοι «έπεσαν» πάνω στον Μάικ Τζέιμς. Του αφιέρωσαν τη στιγμή, του έδωσαν τη μπάλα του αγώνα και αργότερα όλοι επέστρεψαν στη θέση τους για να ολοκληρωθεί ο αγώνας, στον οποίο παρεμπιπτόντως επικράτησε η Μονακό.

Tags: