Συμβόλαιο τύπου... Σλούκα προσφέρει η Μονακό στον Μάικ Τζέιμς - Πόσα λεφτά του δίνουν οι Μονεγάσκοι
i

© Euroleague Basketball

Συμβόλαιο τύπου... Σλούκα προσφέρει η Μονακό στον Μάικ Τζέιμς - Πόσα λεφτά του δίνουν οι Μονεγάσκοι

Η νέα τριετούς διάρκειας πρόταση της Μονακό στον Μάικ Τζέιμς, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, αφορά ετήσιο μισθό στα τρία εκατομμύρια δολάρια (εννέα στο σύνολο) και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague έχει στα χέρια του και το καρπούζι και το μαχαίρι.

Η Μονακό, με τον τρόπο της, έχει εξηγήσει την πρόθεση και την επιθυμία της να κρατήσει τον Μάικ Τζέιμς στο Πριγκιπάτο. Ακόμα και μέχρι το τέλος της αθλητικής του καριέρας. Πλέον, εξηγεί τις επιθυμίες της και με πράξεις.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, στον 34χρονο Αμερικανό γκαρντ και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague, υπάρχει ήδη στα χέρια του μία πρόταση για τριετή επέκταση του συμβολαίου και αν πει το «ναι» τότε θα εισπράξει μέχρι το καλοκαίρι του 2027 εννέα εκατομμύρια δολάρια!

Δηλαδή, σε παρόμοια ηλικία με τον Κώστα Σλούκα, αλλά με μία χρονιά καθυστέρηση, ο πρώην NBAer και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (και του Κολοσσού Ρόδου) έχει στα χέρια του μία πρόταση σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή που δέχθηκε ο Έλληνας γκαρντ το καλοκαίρι του 2023 και από τους «πράσινους» και τελικά την αποδέχθηκε.

Η Μονακό πάντως, ουσιαστικά έχει... πετάξει το μπαλάκι στον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αναμένεται να αποκαλύψει τις προθέσεις του και να πάρει τις αποφάσεις του μετά τους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Παρί, που κατέκτησε το EuroCup και τη νέα περίοδο θα αγωνιστεί στην Euroleague.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Αν πάντως, ο Τζέιμς αρνηθεί αυτή την προσφορά ταυτόχρονα σημαίνει ότι θα αποχωρήσει και από το Πριγκιπάτο και θα διεκδικήσει άλλον... εργοδότη ως το πιο «καυτό» όνομα της καλοκαιρινής περιόδου! Ο ίδιος έχει δηλώσει πως το νέο του συμβόλαιο (όπου κι αν γίνει αυτό) θα είναι πιθανότατα το τελευταίο της καριέρας του, ενώ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος του στον πλανήτη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, να κατακτήσει το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και αυτή του η σκέψη, ίσως επηρεάσει σημαντικά την τελική του απόφαση.

14:53 - 08.03.2024

To Τop 10 του Μάικ Τζέιμς στην διαχρονική πορεία του στην Euroleague

Η Euroleague συνέλεξε όταν τα highlights στην σταδιοδρομία του Μάικ Τζέιμς στη διοργάνωση και παρουσίασε τις δέκα καλύτερες στιγμές του!