«Μονακό και Τζέιμς μαζί για ακόμη τρία χρόνια»

Μάικ Τζέιμς

«Μονακό και Τζέιμς μαζί για ακόμη τρία χρόνια»

Νίκος Καλαμπάκας 11:23 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 07.06.2024

Δημοσίευμα στη Γαλλία κάνει λόγο για συμφωνία του Τζέιμς με τη Μονακό για τρία ακόμα χρόνια!

Ένα σίριαλ που πριν καν ξεκινήσει, κλείνει. Ο Μάικ Τζέιμς φέρεται να συμφώνησε με τη Μονακό προκειμένου να συνεχίσει για τρία ακόμα χρόνια στο Πριγκιπάτο.

Άσχημα νέα για τους επίδοξους μνηστήρες του Μάικ Τζέιμς φέρνει ο Γάλλος δημοσιογράφος, Γκαμπριέλ Παντέλ Ζιβέ. ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο γκαρντ από τις ΗΠΑ συμφώνησε με τη Μονακό για επέκταση της συνεργασίας τους για τρία ακόμα χρόνια.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague είναι και ο πλέον περιζήτητος παίκτης αυτή τη στιγμή, αφού κάθε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό θα ήθελε να τον προσθέσει στη μηχανή της!

Σύμφωνα με τον Ζιβέ, ο Μάικ Τζέιμς απάντησε θετικά σε πρόταση για τρία χρόνια που θα του αποφέρει το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Η συμφωνία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από τη Μονακό, αφού αυτό που προέχει τώρα είναι το πρωτάθλημα Γαλλίας.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως προ λίγων ημερών, σε ερώτηση για το μέλλον του εμφανίστηκε λακωνικός, αφήνοντας υπονοούμενα ότι η... δουλειά του στο Πριγκιπάτο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

14:53 - 08.03.2024

To Τop 10 του Μάικ Τζέιμς στην διαχρονική πορεία του στην Euroleague

Η Euroleague συνέλεξε όταν τα highlights στην σταδιοδρομία του Μάικ Τζέιμς στη διοργάνωση και παρουσίασε τις δέκα καλύτερες στιγμές του!

Το βέβαιο είναι πως οι προτάσεις που έχει είναι πολλές και ότι η Μονακό θα κάνει τα πάντα για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Αν θα τα καταφέρει τελικά, θα το ξέρουμε σε λίγο καιρό, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της...