Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Τζέιμς

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Τζέιμς

Νίκος Καλαμπάκας 10:40 - 10.06.2024

Ο Μάικ Τζέιμς ετοιμάζεται να βγει στην αγορά ως Free agent και το Sportal αναλύει τα δεδομένα για την μεταγραφή του MVP της φετινής Euroleague στον Ολυμπιακό.

Το πιο «καυτό» όνομα της φετινής Euroleague είναι αυτό του Μάικ Τζέιμς! Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης και φετινός MVP της Euroleague φέρεται να θέλει να αποχωρήσει από τη Μονακό και τα σενάρια για το μέλλον του έχουν πάρει... φωτιά!

Μια από τις ομάδες που εμφανίζεται να μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του Τζέιμς, είναι και ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν να ασχολούνται με την περίπτωση του το περσινό καλοκαίρι, όταν ο ίδιος είχε αυτοπροταθεί στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το προχωράνε οι Ισπανοί: «Πιο μακριά από τη Μονακό και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Μάικ Τζέιμς»
EUROLEAGUE

19:29 - 09.06.2024

Το προχωράνε οι Ισπανοί: «Πιο μακριά από τη Μονακό και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Μάικ Τζέιμς»

Την ώρα που το θέμα του συμβολαίου του Μάικ Τζέιμς βρίσκεται στον... αέρα, ισπανικά δημοσιεύματα φέρνουν τον χαρισματικό γκαρντ κοντά στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν.

Τότε η περίπτωσή του δεν προχώρησε, αφού ο παίκτης δεσμευόταν με συμβόλαιο και δεν υπήρχε η δυνατότητα να το «σπάσει».

Τα δεδομένα ωστόσο αλλάζουν φέτος, αφού ο Τζέιμς σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορεί στην αγορά ως free agent και ήδη πολλοί... μνηστήρες έχουν πέσει στα πόδια του Αμερικάνου γκαρντ.

Τι ισχύει για τον Ολυμπιακό

Οι Πειραιώτες δεδομένα ψάχνουν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μάικ Τζέιμς. Μάλιστα, οι επαφές τους με τον Αμερικάνο ξεκίνησαν πέρυσι, οπότε το... υπόβαθρο στη σχέση των δύο πλευρών, ήδη υπάρχει. Ο παίκτης έχει εκφραστεί πολλές φορές με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Ολυμπιακός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον γκαρντ από τις ΗΠΑ και όλα δείχνουν ότι το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές μπορεί να επιτευχθεί φέτος.

Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τις δύο πλευρές, αφού και ο Ολυμπιακός και ο Τζέιμς έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους. Όταν όμως ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα Ελλάδας και Γαλλίας, θα ξεκινήσουν οι επαφές προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε κοινή πορεία όσον αφορά τα «θέλω» τους.

14:53 - 08.03.2024

To Τop 10 του Μάικ Τζέιμς στην διαχρονική πορεία του στην Euroleague

Η Euroleague συνέλεξε όταν τα highlights στην σταδιοδρομία του Μάικ Τζέιμς στη διοργάνωση και παρουσίασε τις δέκα καλύτερες στιγμές του!

Οι Πειραιώτες πάντως συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες να τον υπογράψουν, όμως δεν παίζουν μόνοι αφού πολλές ομάδες, ανάμεσά τους και ο Παναθηναϊκός, αναμένεται να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τον παίκτη.

Ξαναγράφουμε πάντως ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, Ολυμπιακός και Τζέιμς έχουν πολλές πιθανότητες να υπογράψουν συμβόλαιο...