Ο Μάικ Τζέιμς έδωσε απάντηση για το μέλλον του!

Ο Μάικ Τζέιμς έδωσε απάντηση για το μέλλον του!

Sportal newsroom 21:49 - 05.06.2024

Μια ατάκα και ένα χαμόγελο από τον Μάικ Τζέιμς έδειξε για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα τις προθέσεις του για το που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Ο Μάικ Τζέιμς θα είναι και πάλι ένα από τα μεταγραφικά πρόσωπα του καλοκαιριού, αφού το συμβόλαιό του με τη Μονακό ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. Και μένει να δούμε κατά πόσο πράγματι ο Αμερικανός MVP της Euroleague θα βγει όντως ελεύθερος στην αγορά.

Για την ώρα, πάντως, ο ίδιος ο Τζέιμς έδειξε τις δικές του προθέσεις. Και αυτές, σύμφωνα με τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Παρί για τους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος, είναι να παραμείνει στο Πριγκιπάτο και να συνεχίσει να είναι παίκτης της Μονακό.

«Δε νομίζω ότι έχω φτάσει στο τέλος του δρόμου με την ομάδα», ήταν η απάντηση του Μάικ Τζέιμς στην ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του. Μια ατάκα που τη συνόδευσε με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ χαμογέλασε και ο Σάσα Ομπράντοβιτς που βρισκόταν δίπλα του. Κινήσεις που δείχνουν ότι υπάρχει θετική διάθεση τόσο από πλευράς του παίκτη, όσο και από αυτή της Μονακό προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε όπως έχει αναφερθεί εδώ και καιρό, ο Μάικ Τζέιμς έχει στα χέρια του μια ηγεμονική πρόταση από τη Μονακό ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για τα επόμενα τρία χρόνια. Κάτι που σημαίνει πως οι Μονεγάσκοι του προσφέρουν εγγυημένα εννιά εκατομμύρια ευρώ, παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο 34ο έτος της ηλικίας του.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Χρήματα και χρονική διάρκεια που δύσκολα μπορεί να βρει από άλλη ομάδα της Euroleague αυτή τη στιγμή.

14:53 - 08.03.2024

To Τop 10 του Μάικ Τζέιμς στην διαχρονική πορεία του στην Euroleague

Η Euroleague συνέλεξε όταν τα highlights στην σταδιοδρομία του Μάικ Τζέιμς στη διοργάνωση και παρουσίασε τις δέκα καλύτερες στιγμές του!