Στο χειρουργείο ο Μάικ Τζέιμς, χάνει το ξεκίνημα της σεζόν με τη Μονακό

Μάικ Τζέιμς

i

© imago

Στο χειρουργείο ο Μάικ Τζέιμς, χάνει το ξεκίνημα της σεζόν με τη Μονακό

Γιώργος Γαβριλάκης 09:04 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 28.08.2024

Ένας τραυματισμός στη μέση, οδήγησε τον Μάικ Τζέιμς στο χειρουργείο, αναμένεται να μείνει ένα μήνα εκτός δράσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει τα πρώτα ματς του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Μονακό, αλλά πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα της Euroleague.

Μία αναπάντεχη είδηση περιλαμβάνει το ξεκίνημα της προετοιμασίας της Μονακό, καθώς οι ενοχλήσεις του Μάικ Τζέιμς στη μέση δεν ήταν τελικά... αθώες. Ο Αμερικανός γκαρντ και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague μετά την περσινή καταγραφή του ρεκόρ, αναγκάστηκε για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα λοιπόν, με την γαλλική ιστοσελίδα bebasket.fr, ο Τζέιμς ήδη χειρουργήθηκε, όλα πήγαν όπως προέβλεψαν οι γιατροί και ξεκινά την αποθεραπεία του, που αναμένεται να διαρκέσει ένα μήνα. Δηλαδή, στα τέλη του Σεπτέμβρη ο 34χρονος σταρ αναμένεται να επιστρέψει πλήρως στη δράση. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το ξεκίνημα της LNB (γαλλικό πρωτάθλημα), αλλά οριακά -προς το παρόν- φαίνεται πως θα προλάβει την πρεμιέρα της Euroleague.

Γιατί ο Ολυμπιακός «έχασε» τρεις μήνες με τον Φαλ!
EUROLEAGUE

23:43 - 27.08.2024

Γιατί ο Ολυμπιακός «έχασε» τρεις μήνες με τον Φαλ!

Ο Μουσταφά Φαλ δεν είχε την αποθεραπεία που αναμένονταν στο κάταγμα κόπωσης στον τέταρτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και όλα είναι πιθανά πλέον για τον Γάλλο σέντερ του Ολυμπιακού, ακόμη και ένα άμεσο χειρουργείο που θα τον κρατήσει εκτός για μεγάλο διάστημα

Στις 3 Οκτωβρίου οι Μονεγάσκοι αντιμετωπίζουν την Μιλάνο και ο Μάικ Τζέιμς δουλεύει από τώρα ώστε να είναι στη διάθεση του κόουτς Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του είναι συγκρατημένα αισιόδοξος επί του θέματος.

Να θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Μάικ Τζέιμς, συμφώνησε για νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Μονακό, διάρκειας τριών ετών με συνολικές αποδοχές που ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, η ομάδα του έκανε άλλη μία σπουδαία προσθήκη πριν λίγες εβδομάδες με την απόκτηση του Φουρκάν Κορκμάζ, ο οποίος μετά από από επτά σεζόν στο ΝΒΑ και στα 26 του χρόνια έρχεται στην Euroleague για να... ταράξει τα νερά!