Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ: «Θα έπαιζα μπάσκετ και δωρεάν αρκεί να μπορούσα να τρώω»

Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ

i

© IMAGO

Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ: «Θα έπαιζα μπάσκετ και δωρεάν αρκεί να μπορούσα να τρώω»

Ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ μίλησε σε Podcast και τόνισε πως θα έπαιζε μπάσκετ ακόμα και δωρεάν αρκεί να μπορούσε να του προσφέρει φαγητό

Πλησιάζουμε στα τέλη της φετινής «off-season» και ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ ετοιμάζεται για την νέα σεζόν του NBA. Ο φόργουορντ των Ντένβερ Νάγκετς, επικεντρώθηκε στο σώμα του την φετινή καλοκαιρινή περίοδο καθώς -εκτός από τα αρκετά τατουάζ που έκανε- έβαλε 8.5 μυϊκά κιλά με στόχο να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος την φετινή σεζόν.

Ο Πόρτερ ετοιμάζεται για την 6η σεζόν του στο NBA, ενώ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι έχασε ολόκληρη την rookie σεζόν του, ένεκα ενός σοβαρού προβλήματος στην μέση.

Τα στατιστικά του στο NBA μέχρι τώρα:

Regular Season: 268 παιχνίδια, 27.8 λεπτά, 15.7 πόντοι, 6.2 ριμπάουντ
Playoffs: 61 παιχνίδια, 30.8 λεπτά, 13.9 πόντοι, 7.1 ριμπάουντ

Ο φόργουορντ των Νάγκετς έχει μιλήσει αρκετές φορές για την ζωή του και το μπάσκετ, αλλά και την πίεση που αντιμετωπίζει ένας μπασκετμπολίστας που πληρώνεται...αδρά. Αυτή την φορά μίλησε στο podcast «Off Guard» και αναφέρθηκε ξανά στα χρήματα και στην αλλαγή νοοτροπίας του μετά τα προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πριν από τους τραυματισμούς μου, ήμουν ξεκάθαρος για το μπάσκετ. Τώρα είναι λίγο διαφορετικά, μερικές φορές μου φαίνεται σαν δουλειά, αλλά μου αρέσει πολύ το μπάσκετ. Θα έπαιζα αυτό το άθλημα δωρεάν, όσο μπορούσα να συνεχίσω να τρώω. Το αγαπώ. Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ ο στόχος μου, ήταν να πάω όσο πιο μακριά μπορώ με το να είμαι ο καλύτερος που μπορώ.

Ειλικρινά λοιπόν, ο μισθός μερικές φορές με δυσκολεύει και αυτό επειδή το να έχεις μεγάλο συμβόλαιο δημιουργεί πολλές προσδοκίες σχετικά με τη συνέπεια. Υποτίθεται ότι πρέπει να είσαι All-Star, πρέπει να κάνεις αυτό και αυτό, ό,τι θέλουν να λένε για σένα».