Τέλος το μπάσκετ για τον Μάικλ Τζόρνταν: Αυτό είναι το άθλημα στο οποίο επικεντρώνεται (vid)

Μάικλ Τζόρνταν - Φωτ. IMAGO

Τέλος το μπάσκετ για τον Μάικλ Τζόρνταν: Αυτό είναι το άθλημα στο οποίο επικεντρώνεται (vid)

Χρήστος Τσάλτας 11:11 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 04.09.2024

Ο απόλυτος θρύλος των παρκέ ετοιμάζεται για μια αλλαγή που μπορεί να φέρει... επανάσταση. Ο Μάικλ Τζόρνταν δηλώνει πως ένα άλλο άθλημα είναι πλέον η βασική προτεραιότητά του και όχι το μπάσκετ!

Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ένας άνθρωπος πολυπράγμων που του αρέσει να πετυχαίνει σε κάθε τομέα με τον οποίο καταπιάνεται. Από το μπάσκετ, όπου και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του ως ο κορυφαίος που πάτησε παρκέ ποτέ, έως το επιχειρείν, στο οποίο έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια περιουσία που ξεπερνάει το 1 δις. Γίνεται σαφές και ξεκάθαρο πως ό,τι αγγίζει μετατρέπεται σε... χρυσός, έχοντας γνώσεις, αλλά και όρεξη στο να πάει στο επόμενο επίπεδο.

Πλέον ο MJ έχει εστιάσει σε έναν άλλο τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε είναι ιδιοκτήτης της 23ΧΙ Racing, στην οποία οδηγεί είναι ο Μπούμπα Ουάλας και ο Τάιλερ Ρέντικ. Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα η ομάδα του κατάφερε να κερδίσει, με τον Τζόρνταν να παρακολουθεί την προσπάθεια δια ζώσης.

Στο περιθώριο του αγώνα μάλιστα φρόντισε να ρίξει και μια βόμβα. Διότι παραδέχτηκε πως όλη η προσοχή του είναι στραμμένη στο NASCAR, αποκαλύπτοντας πως το μπάσκετ για εκείνον έχει τελειώσει.

«Είμαι τρομοκρατημένος και θέλω να τα πάμε καλά. Τα λάστιχα είναι λίγο φθαρμένα και δυσκολευτήκαμε κάπως. Αυτό είναι το NASCAR. Το απολαμβάνω. Δεν μπορώ να παίξω μπάσκετ πλέον. Το NASCAR θα μπορούσε να το αναπληρώσει πολύ εύκολα. Είμαι ενθουσιασμένος για σήμερα», ήταν τα λόγια του Air, ο οποίος δείχνει πλέον να κάνει στροφή, όχι μόνο στην καριέρα, αλλά και στη ζωή του.

Είναι προφανές πως πλέον ο Τζόρνταν δεν μπορεί να αγωνιστεί και να έχει το ίδιο impact, ενώ από τη στάση του φαίνεται πως δεν είναι θετικός στο να εμπλακεί πάλι ως παράγοντας σε ομάδα της λίγκας. Μια αλλαγή που για τα δεδομένα του αθλητισμού είναι τεράστια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!