Ο Λόιντ πλησιάζει στη Μακάμπι, όλα ανοικτά ακόμη με τον Αβράμοβιτς

Ο Λόιντ πλησιάζει στη Μακάμπι, όλα ανοικτά ακόμη με τον Αβράμοβιτς

Γιάννης Πάλλας 23:55 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 10.07.2024

Ο Τζόρνταν Λόιντ κάνει σημαντικά βήματα προς τη Μακάμπι και το Τελ Αβίβ, ενώ ο Αλέκσα Αβράμοβιτς είναι σε αναμονή

Σημαντικά βήματα προς το Τελ Αβίβ και τη Μακάμπι φαίνεται πως κάνει ο Τζόρνταν Λόιντ, που βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα με συνεχή δημοσιεύματα.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό θεωρείται η ιδανική επιλογή για να καλυφθεί το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ουέιντ Μπάλντγουιν.

Παρότι αρχικά, η προσήλωση όλων στο στρατόπεδο της Μακάμπι ήταν στον Αλέκσα Αβράμοβιτς που προορίζονταν για αντικαταστάτης του Λορέντζο Μπράουν, που συμφώνησε και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportando, ο Τζόρνταν Λόιντ είναι κοντά στο να μετακομίσει στο Τελ Αβίβ.

Κάτι που ευελπιστούν οι Ισραηλινοί πως θα συμβεί και με τον Αλέκσα Αβράμοβιτς. Ο Σέρβος πλέι μέικερ το προηγούμενο διάστημα έφτασε πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τη Μακάμπι, αλλά στη συνέχεια τα μέσα του Ισραήλ άρχισαν να γράφουν ότι η οικογένεια του Αλέκσα Αβράμοβιτς τον συμβουλεύει να μην μετακομίσει στο Ισραήλ λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.

Πάντως, ακόμη, ο Σέρβος πλέι μέικερ είναι και επίσημα παίκτης της Παρτίζαν, με την οποία έχει συμβόλαιο. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες της Mozzart Sport, ακόμη δεν έχουν συμφωνήσει ομάδα και παίκτης στη λύση του συμβολαίου, οπότε όλα είναι ανοικτά.

Σε κάθε περίπτωση η Μακάμπι θέλει το συντομότερο να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης τόσο του Τζόρνταν Λόιντ, όσο και του Αλέκσα Αβράμοβιτς, που θα έχουν σημαντικό ρόλο στην πλήρως ανανεωμένη ομάδα του Όντεντ Κάτας.

Ασφαλώς και δεν θα έχει τη δυναμική της περσινής ομάδας που είχε δημιουργηθεί, καθώς έχουν αποχωρήσει παίκτες μεγάλης κλάσης όπως ο Λορέντζο Μπράουν και ο Ουέιντ Μπάλντγουιν, ωστόσο ο προπονητής της Μακάμπι θέλει να φτιάξει ένα μαχητικό, όσο και αθλητικό σύνολο, προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους της στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στη Euroleague.