Η Μακάμπι κρατάει τον Ριβέρο για άλλο έναν χρόνο!

Η Μακάμπι κρατάει τον Ριβέρο για άλλο έναν χρόνο!

Γιάννης Πάλλας 17:15 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 03.06.2024

Ο Χασιέλ Ριβέρο αναμένεται σύντομα να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ μέχρι το καλοκαίρι του 2025

Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παραμείνει για άλλο έναν χρόνο ο Χασιέλ Ριβέρο! Όπως αναφέρει ο ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ, η «ομάδα του λαού» είναι απόλυτα ευχαριστημένη από την παρουσία του Κουβανού σέντερ, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στην Euroleague, και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν άμεσα για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 30χρονος σέντερ «έδεσε» με τον Τζος Νίμπο συνθέτωντας ένα πολύ καλό δίδυμο στη θέση «5», όπου ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο.

Γι’ αυτό τον λόγο ο προπονητής της ομάδας Όντεντ Κάτας εισηγήθηκε την ανανέωση του συμβολαίου του στη διοίκηση.

Τη φετινή σεζόν ο Χασιέλ Ριβέρο είχε 7,6 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 0,6 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 40 παιχνίδια στη φετινή Euroleague, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πορεία της Μακάμπι μέχρι και τα playoffs της διοργάνωσης.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Τζος Νίμπο αποτελεί παρελθόν, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, ο Κάτας δεν ήθελε με τίποτε να χάσει και τον δεύτερο παίκτη ρακέτας που είχε στη διάθεση του. Γι’ αυτό και εισηγήθηκε σχετικά νωρίς την παραμονή του υπογράφοντας νέο μονοετές συμβόλαιο.