Εκτός για 3 εβδομάδες ο Μπλάτ της Μακάμπι - Αγώνα δρόμου για να προλάβει τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναικό

Ταμίρ Μπλατ

i

© IMAGO

Εκτός για 3 εβδομάδες ο Μπλάτ της Μακάμπι - Αγώνα δρόμου για να προλάβει τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναικό

Μιχάλης Καλογήρου 20:12 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 21.10.2024

Νέο πρόβλημα για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ισραηλινού γκαρντ Ταμίρ Μπλατ για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Οριακά έτοιμος για να προλάβει τα ματς με Παναθηναϊκό (12/11) και Ολυμπιακό (14/11)

Δεν σταματάνε τα άσχημα νέα στο στρατόπεδο της Μακάμπι. Ο Όντεντ Κατας βλέπει τον έναν γκαρντ του μετά τον άλλον να βγαίνει νοκ άουτ. Μετά την απρόσμενη φυγή του Τζόρνταν Λόιντ και τον τραυματισμό του Ρόκας Γιοκουμπάιτις, πλέον και ο Ταμίρ Μπλατ θα μείνει στα πιτς για 3 εβδομάδες.

Ο Μπλατ τραυματίστηκε στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου στο παιχνίδι πρωταθλήματος Ισραήλ με τη Γκιλμπόα Γκαλίλ και έπρεπε να φύγει νωρίς από τον αγωνιστικό χώρο. Όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, ο Ισραηλινός υπέστη μερική ρήξη στον μηριαίο και προβλέπεται να χάσει τις επόμενες 3 βδομάδες αγωνιστικής δράσης.

Ο 27χρονος Ισραηλινός γκαρντ έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν,ενώ ήταν και MVP της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague. Ο Μπλάτ έκανε αγωνιστικό «step-up» μετά τις αποχωρήσεις βασικών παικτών από την Μακάμπι το περασμένο καλοκαίρι. Μέχρι τώρα, μετρούσε 12.8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 4 παιχνίδια της EuroLeague, όντας, μάλιστα, ο κορυφαίος πασέρ της διοργάνωσης μέχρι στιγμής. Ο Μπλατ θα χρειαστεί να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (12/11, 21:15) στο ΟΑΚΑ, αλλά και αυτό με τον Ολυμπιακό (14/1, 21:05) στο Βελιγράδι.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Κάτας καλείται πλέον να βρει λύση σε ένα ακόμα πρόβλημα στην γραμμή των γκαρντ, με τον νεοφερμένο Σέιμπεν Λι να προσπαθεί ακόμα να βρει χημεία με την υπόλοιπη ομάδα. Πάντως, επικρατούν φήμες για την προσθήκη ενός ακόμη γκαρντ, με τον Μπούγκι Έλις να βρίσκεται στα ραντάρ των ανθρώπων της Μακάμπι. Την επόμενη αγωνιστική στην Euroleague, η Μακάμπι θα ταξιδέψει στο Κάουνας για τον αγώνα με την Ζαλγκίρις (24/10 20:00), με τους Ισραηλινούς να βρίσκονται στο 2-2 μετά από 4 αγωνιστικές.