Οι άσεμνες αποδοκιμασίες και η «γιούχα» των φίλων της Μακάμπι στον Μάικ Τζέιμς (vid)

Μάικ Τζέιμς

i

Euroleague

Οι άσεμνες αποδοκιμασίες και η «γιούχα» των φίλων της Μακάμπι στον Μάικ Τζέιμς (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 19:50 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 14.08.2024

Κόκκινο πανί για τους οπαδούς της Μακάμπι ο Μάικ Τζέιμς. Μόλις κατέβηκε από το πούλμαν και έγινε αντιληπτός, ξεκίνησαν οι αποδοκιμασίες, ενώ δεν έλειψαν και οι χειρονομίες...

Μονακό και Μακάμπι κοντράρονται στο Ισραήλ, στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς τους για τα playoffs της Euroleague και οι φίλοι των Ισραηλινών τα... είπαν ένα χεράκι στον Μάικ Τζέιμς κατά την άφιξη των Γάλλων στο γήπεδο.

Το δίδυμο Σλούκας - Μπλακ, το κρύο «αίμα» του Βεζένκοφ και τα δύο... match ball για το Κάουνας
EUROLEAGUE

19:24 - 04.05.2023

Το δίδυμο Σλούκας - Μπλακ, το κρύο «αίμα» του Βεζένκοφ και τα δύο... match ball για το Κάουνας

Ο Ολυμπιακός έγραψε ένα ακόμα μπασκετικό έπος στην Κωνσταντινούπολη, αφού με το buzzer beater του Κώστα Σλούκα επανάκτησε το πλεονέκτημα έδρας και πλέον έχει δύο... match ball προκειμένου να βρεθεί στο Κάουνας για το Final Four της Euroleague.

Η Μονακό είδε στο πρώτο παιχνίδι τη Μακάμπι να κάνει break στο Πριγκιπάτο, όμως αντέδρασε και πήρε τα δύο επόμενα ματς, ανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας που είχε χάσει.

Μέσα στην καυτή έδρα της Μακάμπι, οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς απέδειξαν ότι διαθέτουν το κρύο αίμα προκειμένου να πάρουν πίσω ότι έχασαν στη Γαλλία, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους Ισραηλινούς φιλάθλους.

Ο σταρ της Μονακό, Μάικ Τζέιμς είναι ο άνθρωπος που έχει απορροφήσει όλα τα αρνητικά σχόλια των αντιπάλων οπαδών, αφού θεωρείται και είναι ο κινητήριος μοχλός της γαλλικής ομάδας.

Οι φίλοι της «ομάδας του λαού» βρέθηκαν από νωρίς έξω από το γήπεδο, προκειμένου να δώσουν ψυχολογία στους παίκτες της Μακάμπι.

Κατά την άφιξη της Μονακό, το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο ξέσπασε σε αποδοκιμασίες. Όταν μάλιστα αντιλήφθηκαν τον Μάικ Τζέιμς, άρχισαν να γιουχάρουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους. Δεν έλειψαν και οι χειρονομίες προς τον Αμερικάνο γκαρντ, ο οποίος ωστόσο έχει αποδείξει με την πορεία του στα παρκέ ότι δεν καταλαβαίνει από τέτοια.

Η Μακάμπι φιλοξενεί απόψε (4/5) τη Μονακό στο game 4 και θέλει τη νίκη προκειμένου να διακδικήσει στη Γαλλία την πρόκριση.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, εκτός από τους παίκτες του Κάτας, είναι αποφασισμένοι και ι οπαδοί της ομάδας να τα δώσουν όλα για την πρόκριση...