Δυσαρέσκεια Κάτας για την στάση του Σέιμπεν Λι που παραμένει στη Σερβία και δεν προπονείται με την Μακάμπι!

Δυσαρέσκεια Κάτας για την στάση του Σέιμπεν Λι που παραμένει στη Σερβία και δεν προπονείται με την Μακάμπι!

Γιάννης Πάλλας 16:24 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 21.10.2024

Ο Σέιμπεν Λι βρίσκεται στη Σερβία και ο Όντεντ Κάτας του ζητάει να επιστρέψει στο Τελ Αβίβ για να προπονηθεί με την Μακάμπι

Ο Σέιμπεν Λι με το... καλημέρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έδειξε ότι θα αποτελέσει ένα «υπερόπλο» στα χέρια του Όντεντ Κάτας στην περιφέρεια της ομάδας.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα και τα προβλήματα έκαναν την εμφάνιση τους στην «ομάδα του λαού», καθώς ο Όντεντ Κάτας εκφράζει ανοικτά τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι δεν επέστρεψε ο Αμερικανός γκαρντ από τη Σερβία για να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Τελ Αβίβ.

Οι φόβοι του στο θέμα του πολέμου και η ανησυχία που έχει τον κρατούν στο Βελιγράδι, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση δεν γίνεται να δουλέψει με την υπόλοιπη ομάδα και να αφομοιωθεί από το σύνολο μαθαίνοντας τα συστήματα.

Η Μακάμπι μπορεί να κέρδισε την Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα στο Ισραηλινό πρωτάθλημα την Κυριακή (20/10), ωστόσο, στον οργανισμό εξακολουθούν να υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις.

Ο Ταμίρ Μπλατ τραυματίστηκε στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου και έπρεπε να φύγει νωρίς από το παιχνίδι. Ο 27χρονος γκαρντ θα υποβληθεί σε πρόσθετες εξετάσεις τις επόμενες ημέρες για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Μέχρι να πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα οι άνθρωποι της ομάδας, ο Μπλατ θα παραμείνει αμφίβολος για τον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης (24/10) στην EuroLeague με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Με τους Ρόκας Γιοκουμπάιτις και Γουέιν Γκάμπριελ, τους οποίους ο Όντεντ Κάτας ήλπιζε να πάρει για την επόμενη «διαβολοβδομάδα», εξακολουθούν να είναι τραυματισμένοι και να μην είναι διαθέσιμοι ούτε για το πρωτάθλημα ούτε για τους αγώνες της EuroLeague αυτήν την εβδομάδα.

Παράλληλα, η Μακάμπι έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα με τον Σέιμπεν Λι που καλείται να διαχειριστεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε με τον σύλλογο και έκανε ήδη το ντεμπούτο του στην EuroLeague την περασμένη εβδομάδα, δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στο Ισραήλ και του επετράπη να μείνει στο Βελιγράδι.

Ο Λι και ο Γκάμπριελ θα ενδωματωθούν με τους συμπαίκτες τους απευθείας στο Κάουνας, αναφέρει το Walla Sport. Ωστόσο, ο Γκάμπριελ δεν αναμένεται να παίξει κόντρα στη Ζαλγκίρις, σύμφωνα με την Κάτας.

Μιλώντας για την κατάσταση του Σέιμπεν Λι, ο Ισραηλινός τεχνικός της Μακάμπι εξέφρασε την αναστάτωση του που δεν μπορεί να προπονηθεί με την ομάδα λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου στο Ισραήλ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Στο πρώτο παιχνίδι, όταν ήρθε ο Σέιμπεν ήταν φυσικό να παίξουμε λίγο διαφορετικά και να είμαστε μονοδιάστατοι. Αλλά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, πρέπει να είναι με την ομάδα και να προπονείται. Είναι πραγματικά δύσκολο να απαντήσω σε αυτό γιατί δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο» παραδέχθηκε ο Όντεντ Κάτας, όσον αφορά τον Σέιμπεν Λι που παραμένει στη Σερβία, καθώς φοβάται λόγω του πολέμου να ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ.