Ο Σέιμπεν Λι δεν επιστρέφει στο Ισραήλ - Τι είπε ο Κάτας για το θέμα
i

©Euroleague

Ο Σέιμπεν Λι δεν επιστρέφει στο Ισραήλ - Τι είπε ο Κάτας για το θέμα

Γιάννης Πάλλας 00:33 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:36 - 25.10.2024

Παραμένει εκτός Ισραήλ ο Σέιμπεν Λι, καθώς αρνείται να επιστρέψει λόγω του πολέμου

Η Μακάμπι έκανε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα της με την Ζάλγκιρις, όπου βρέθηκε πίσω με 25 πόντους (32-7 στο 12’).

Ωστόσο, αν η ενίσχυση της «ομάδας του λαού» είναι το ένα θέμα που απασχολεί τον Όντεντ Κάτας, το άλλο έχει να κάνει με την άρνηση του Σέιμπεν Λι να ταξιδέψει στο Ισραήλ.

Ο πρώην γκαρντ της τουρκικής Μανίσα που αφήνει το δικό του αποτύπωμα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του με την Μακάμπι, εξαιτίας του πολέμου δεν είναι διατεθειμένος να επανέλθει στο Τελ Αβίβ.

«Συνεχίσαμε να παλεύουμε. Κρατάμε ψηλά το κεφάλι μας. Βασικά, αυτό πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Μας λείπουν κάποιοι βασικοί παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι οι τραυματίες παίκτες μας θα επιστρέψουν σύντομα» σχολίασε ο Όντεντ Κάτας.

Όσο για τον Σέιμπεν Λι, που αρνείται να επιστρέψει στο Ισραήλ για τις εγχώριες υποχρεώσεις της ομάδας, ο τεχνικός της Μακάμπι, είπε: «Οι συνθήκες είναι πραγματικά δύσκολες. Δεν πρόκειται για τον Σέιμπεν. Ξέραμε όταν τον υπογράψαμε ότι αυτός και η οικογένειά του είχαν αποφασίσει να μην επιστρέψουν στο Ισραήλ προς το παρόν». Και συμπλήρωσε: «Το σεβόμαστε αυτό. Τον αγαπάμε ως άνθρωπο. Είναι πραγματικά επαγγελματίας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μαζί μας».

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, η Μακάμπι ανακοίνωσε επίσημα ότι όλοι οι παίκτες επιστρέφουν στο Ισραήλ εκτός από τον Σέιμπεν Λι.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Μια κατάσταση που δεν αρέσει σίγουρα στον Κάτας, αλλά δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός της «ομάδας του λαού» θα ήθελε τον παίκτη στη διάθεση του για να αφομοιωθεί καλύτερα από την υπόλοιπη ομάδα.