«Έδεσε» τον αρχηγό της μέχρι το 2025 η Μακάμπι Τελ Αβίβ (pic)

«Έδεσε» τον αρχηγό της μέχρι το 2025 η Μακάμπι Τελ Αβίβ (pic)

Χρήστος Τσάλτας 13:29 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 14.08.2024

O αρχηγός μένει στη θέση του. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε σε συμφωνία με τον Τζον ΝτιΜπαρτολομέο και ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2025.

Ο σχεδιασμός της Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι πρωταθλητές Ισραήλ θέλουν να κρατήσουν τον κορμό της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα να γεμίσουν το ρόστερ με ποιότητα. Σκοπός άλλωστε είναι η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω και στην Euroleague την ερχόμενη σεζόν και να φτάσει στο Final 4.

Ένα από τα βασικά κομμάτια της ομάδας του Οντέντ Κάτας την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο. Ο αρχηγός της «ομάδας του λαού» έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά στον τομέα της άμυνας, ανοίγοντας διαδρόμους για τους συμπαίκτες του να δράσουν επιθετικά. Κάτι που εκτίμησαν άπαντες στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ισραήλ.

Για το λόγο αυτό Μακάμπι και ΝτιΜπαρτολομέο κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και έφτασαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο 2 ετών, το οποίο θα κρατήσει στο Τελ Αβίβ τον έμπειρο άσο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Αυτό σημαίνει πως ο 32χρονος γκαρντ θα κλείσει οκταετία με την Μακάμπι, στην οποία αγωνίζεται από το 2017.

«Είναι δύσκολο να περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι που συνεχίζω στη Μακάμπι. Αυτή η ομάδα και αυτή η χώρα έχουν γίνει σπίτι μου και δεν μπορώ να με φανταστώ να βρίσκομαι κάπου αλλού. Πριν από έξι χρόνια, όταν ήρθα στη Μακάμπι ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έφτανα ως εδώ που είμαι τώρα. Ευχαριστώ την ομάδα, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο που πίστεψε σε μένα και με στήριξε όλη την ώρα», ήταν τα λόγια του.