Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Λορέντζο Μπράουν
i

Euroleague

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Λορέντζο Μπράουν

Sportal newsroom 16:25 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 20.08.2024

Η Μακάμπι κοιτάζει το μέλλον της και την Πέμπτη 9/2 ήρθε σε συμφωνία με τον Λορέντζο Μπράουν ώστε να του επεκτείνει το συμβόλαιο.

Ένα από τα πιο hot ονόματα της φετινής Euroleague είναι ο Λορέντζο Μπράουν. Ο γκαρντ της Μακάμπι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την «ομάδα του λαού» και το συμβόλαιό του είχε ισχύ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Στα 33 του χρόνια ο Μπράουν είναι ένας από τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ της Euroleague, γεγονός που ανάγκασε πολλές ομάδες να του ρίξουν κρυφές ματιές προκειμένου να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι. 

Η Μακάμπι ωστόσο φέτος μαγειρεύει πριν... πεινάσει και πρόλαβε όλους τους διεκδικητές του παίκτη, πριν καν σκεφτούν να του κάνουν πρόταση. Οι Ισραηλινοί κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» του παίκτη, ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026!

Ο Λορέντζο Μπράουν λοιπόν ετοιμάζεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στην Μακάμπι, αφού τότε θα έχει πατήσει ήδη τα 36 του χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη πρόωρη επέκταση της Μακάμπι αυτή την εβδομάδα. 

Πριν λίγες μέρες ο σύλλογος είχε ανακοινώσει ότι θα διατηρήσει στο ρόστερ του και τον Σόρκιν. Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος του προέδρου, κ. Μιζράχι είναι να φτιάξει ένα σύνολο με το βλέμμα στο μέλλον και δεν κοιτάζει την εφήμερη επιτυχία. Οι «κίτρινοι» του Τελ Αβίβ βρίσκονται στην 8η θέση της Euroleague με ρεκόρ 12-11 και απόψε (9/2) υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα για την 24η αγωνιστική.